De Rally

De V&J Rally

Augustus-2020

Verken de meest uitdagende wegen van Europa in snelle super cars, gastvrijheid van wereldklasse en adrenaline-aangedreven ervaringen

Zooming on Tablet

We hebben deze rally gemaakt om je in staat te stellen dat coureursinstinct te ontdekken en tegelijkertijd deel te nemen aan adrenaline-aangedreven ervaringen. Rijd een aangepaste wegroute die is voorgeprogrammeerd in het navigatiesysteem aan boord, zodat u volledig kan genieten van de meest beruchte bergpassen in Europa, die we in de route hebben geïmplementeerd, en echt kunt aanvallen. Deze passen zullen niet alleen de prestaties van de auto testen, maar ook uw rijvaardigheid, een echte definitie van een rijervaring. Samen met onze innovatie staat u een uniek avontuur te wachten.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Sportwagens zijn ontwikkeld op racecircuits - en daar horen ze precies bij. De Hockenheim Ring is hiervoor de perfecte speeltuin. Neem plaats naast een voormalige F1- en Indy-coureur en rijd door zijn tunnelvisie over de ring. Leer hoe u de kracht van de Porsche GT3 RS kunt benutten en de rijdynamiek optimaal op de weg kunt overbrengen, samen met een professionele instructeur die exclusief voor u klaarstaat om u tot het uiterste te drijven.

Verplaats tussen accommodaties die elk uniek zijn in hun soort en volledig passen in hun omgeving. Ontdek de hoogtepunten van elke regionale keuken met uitzonderlijke chefs table ervaringen met bijgaande avondentertainment.

Zooming on Tablet

De finish is op de Boulevard Albert 1er, Monte Carlo (Monaco), waar je de meest legendarische Grand Prix van het Formule 1-seizoen zult ervaren, een combinatie van The Holland Boat, F1 Weekend Paddock Legend Pass en je eigen VIP-tafel bij de meest beruchte race afterparty.


Neem deel aan deze rally die verder gaat en je een onvergetelijke ervaring bezorgt.»»» Know more about our Unique Adventures «««

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png