Jachten

Waarom Gebruiken wij Jachten?

April-2020

Bekijk onze favoriete zeiljachten

06. Media_Yacht, Vertigo.jpg

Vertigo

Ze is een meervoudig bekroond zeiljacht van 68 meter, een van de meest innovatieve en avontuurlijke zeilende superjachten op de markt. Als echte wereldavonturier voelt ze zich even comfortabel langs de Franse en Italiaanse Riviera als ze vaart door de meest uitdagende wateren van de zuidelijke Stille Oceaan en Antarctica. De Vertigo biedt plaats aan maximaal 12 gasten in 5 prachtige suites en biedt het ultieme in ruim leven op zee. Haar interieur in loftstijl geeft een stad aan zee. De intelligente buitenkant heeft geresulteerd in een massa overzichtelijke, aanpasbare dekruimte en indrukwekkende opslagcapaciteit voor offertes en speelgoed. Omdat ze zo is opgezet dat ze perfect is voor zeilen bij koud en warm weer, kunnen de dekruimtes van Vertigo slim worden aangepast aan verschillende klimaten met afneembare Bimini-hoezen, glazen schermen, airconditioning, een verwarmde jacuzzi voor 10 personen met intrekbare zonnekussens.

Ohana

 

Als een van Jasper's favoriete zeiljachten, is de 50m Ohana een zeiljacht met hoge prestaties dat topsnelheden van 18 knopen en een kruissnelheid van 12 knopen kan bereiken, ze biedt ultiem comfort en luxe zeilen op de meest uitdagende oceanen ter wereld. Ze heeft een kenmerkende grijze en gele romp wat haar een indrukwekkend zicht op het water geeft. De Ohana is volledig gebouwd in aluminium en is een perfecte mix van weelderige leefruimtes en hoogwaardig zeilen. Ervaar het gevoel een regatta te racen of geniet van rustig cruisen onder zeil. Geniet van het uitzicht of kom dichter bij de zeilactie op de achterste cockpit met ligbedden of de spectaculaire flybridge met dubbele stuurstations. Haar moderne en tijdloze buitenkant is net zo indrukwekkend als haar majestueuze interieur dat licht en fris is en een tijdloze en elegante sfeer creëert met overal natuurlijke tinten.

 

06. Media_Yacht, Ohana.jpg

Ze heeft een goed ingerichte interieurindeling om maximaal 10 chartergasten te huisvesten in een master suite met volledige straal en vier gastenhutten, begeleid door 8 professionele bemanningsleden die u op een avontuur van uw leven zult beleven.

06_edited.jpg

Athos

Ze is een van de meest spectaculaire en innovatieve zeiljachten die de afgelopen jaren te water zijn gelaten. Het is de grootste tweemastschoener ter wereld en het technologisch meest geavanceerde klassieke zeiljacht van 62 meter tot nu toe. Haar brede beam van 10,9 meter creëert een royaal interieur dat plaats biedt aan 5 goed ingerichte passagiershutten voor 10 gasten.

 

Zeilen met de Athos is een geweldige manier om tijd door te brengen met het gezin en biedt flexibiliteit, vrijheid en wateractiviteiten die perfect geschikt zijn voor groepen van alle leeftijden. Door prachtige bestemmingen te verkennen, zoals de Stille Zuidzee en Australië, biedt Athos eindeloos avontuur voor kinderen, evenals de welverdiende quality time voor volwassenen.

Als het om ander speelgoed gaat, zullen de gasten Athos niet missen. Ze heeft maar liefst twee Laser Vago zeilboten, twee Optimist zeilbootjes, een Custom 6.2m Naiad tender, een Custom Rib-X 5.3m, drie Wakeboards, duikuitrusting voor maximaal acht duikers, waterski's, opblaasbaar speelgoed, towables, en nog veel meer, allemaal discreet opgeborgen in de grote dekkasten van het jacht.

Q

 

Ze is een prachtig zeiljacht van 52 meter, Q is gebouwd voor uitgebreide cruises op het blauwe water en biedt een uitstekende combinatie van uitmuntende prestaties en verfijning. Haar ruime cockpit is ontworpen met een spectaculair systeem van volledig intrekbare ramen die gasten met één druk op de knop ononderbroken uitzicht bieden in een klimaat gecontroleerde ruimte. De open hoofdsalon die ook een panoramisch uitzicht van 360 graden biedt.

 

Ze is een stijlvolle en moderne ruimte met een subtiele oosterse twist, dankzij haar fantastische door Reymond Langton ontworpen interieur. Beneden op het benedendek is accommodatie voor 10/12 gasten in vijf luxe passagiershutten.

06. Media_Yacht, Q.jpg

De buitenkant van de Q heeft een flybridge met een comfortabele zit- en eethoek met een grote jacuzzi op het voordek dat wordt omgeven door weelderige zonneschermen, ideaal om te entertainen en te ontspannen. Wat meer is, Q herbergt een armada aan waterspeelgoed, van kajaks en waterski's tot duikuitrusting en opblaasboten.

 

Met haar prestatiezeilen van wereldklasse heeft dit all oceans jacht een maximale snelheid van 15 knopen en een kruissnelheid van 10 knopen, wat haar geschikt maakt voor veeleisende oceanen.

06. Media_Yacht, G2.jpg

G2

De 39m G2 is net als de Ohana een prestatiegericht zeiljacht en een echte weerspiegeling van kwaliteit met haar Carbon Composite romp. Ze biedt zeilervaringen van wereldklasse die echt uniek zijn, met een hef kiel en hoogwaardige zeilen maakt het haar een verder verbeterd zeiljacht. Haar moderne tweedeks geeft een moderne interpretatie, ze is gebouwd om te presteren onder zware zeilomstandigheden en om comfortabel te cruisen. De G2 biedt luxe woonruimtes, gemarkeerd door een volledig panoramische salon. Het interieur biedt plaats aan 8 gasten in 4 passagiershutten en is tijdloos en comfortabel, met een combinatie van prachtige houtnerven, natuurlijke patronen en een neutrale omgeving. Onder begeleiding van 5 gespecialiseerde bemanningsleden beleef je een zeilervaring van je leven.

Next Page >>>

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png