Alaska & Manitoba

Alaska & Manitoba

People must feel that the natural world is important and valuable and beautiful and wonderful and an amazement and a pleasure.

- David Attenborough -

Heb je altijd al gedroomd om over de spectaculaire arctische toendra’s te vliegen of door de bergen van Alaska naar de meest prachtige afgelegen loges en locaties, wandel door de open lucht om ijsberen te bekijken of gletsjers te verkennen, aan het einde van de dag heerlijk bij te komen bij een knisperende openhaard voordat je aan een overheerlijke fine dining avondmaal begint – dan is dit avontuur voor jou gemaakt.


Met de toendra van Manitoba overvol aan flora en fauna op het achtergrond, combineert dit verbazingwekkende avontuur de sensatie van het zien en horen van beluga-walvissen en de adrenaline van de ontmoeting met ijsberen. Het schouwspel van honderden vogelsoorten die de zomerhemel bedekken, herinnert ons eraan dat je niet dichter bij de natuur kunt komen. Dit avontuur is één van de meest onvergetelijke ervaringen die is samengesteld door ons.


Diep gelegen in Alaska op een geïsoleerde Nunatak-berg op 1830 meter, past het chalet perfect in het landschap, een oase tussen de toppen van het Alaska-gebergte en een luxueuze uitvalsbasis om deze ongerepte wildernis in stijl te ontdekken. Uw wereld wordt de bevroren uitgestrektheid van de gletsjer en de bergtoppen daarachter. Ga met een berggids de Ruth-gletsjer op en trek over het ijs, laat je hypnotiseren door de dansende lichten van de Aurora Borealis of verken de Nunatak.


Er zijn maar weinig meer unieke, intrigerende accommodaties dan dit architectonische juweeltje bovenop een gletsjer Nunatak. Combineer dit met een luxueus gastvrij interieur, een keuken van wereldklasse en buitenaardse landschappen van Sheldon Chalet om een werkelijk uniek avontuur te worden.

Ideale Periode
September
& Oktober
Tijdsduur
12 Dagen
11 Nachten
Prijs
Vanaf
€ 28 800

Prijs per persoon gebaseerd op dubbele bezetting, indien van toepassing

Reisplanning

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png