Antarctica

Antarctica bij Privé Jacht

I seemed to vow to myself that someday I would go to the region of ice and snow and go on and on till I came to one of the poles of the earth, the end of the axis upon which this great round ball turns.

- Ernest Shackleton -

Bekend als een van 's werelds laatste echt ontoegankelijke bestemmingen, word je onderdeel van een exclusieve groep die Antarctica per superjacht verkent en je toegang geeft tot de meest ontoegankelijke en afgelegen gebieden van het bevroren continent. Met middelen aan boord zoals helikopters, duikboten en kajaks zal je de wildernis en de prachtige natuur ervaren als nooit tevoren. Bedekt met eindeloos ijs, bijna volledig onbewoond, kan het lijken op de rand van de wereld - laat Antarctica je volgende avontuur worden.


Als u Antarctica wilt ontdekken zonder compromissen aan je comfort, service en privacy, dan is een superjacht de ultieme manier om dat te doen. We organiseren ook verschillende geweldige kleine luxe cruises en zorgen voor een buitengewoon kampavontuur op Antarctica. Niettemin biedt een privéjacht een echt exclusieve en volledig persoonlijke manier om deze Witte Woestijn te verkennen. Bovendien hebben superjachten een brede selectie expeditie-tenders en waterspeelgoed, zodat u toegang kunt krijgen tot die moeilijk bereikbare inhammen, baaien, ijsbergen of zelfs onder de ijsbergen, prachtige gletsjers kunt verkennen door te wandelen en te duiken in de geothermische wateren.


Verkennen per jacht is exceptioneel, maar de echte unieke ervaring van Antarctica is de diversiteit aan dieren die hier hun thuis maken. Op dagtochten gaan we de toendra op om kinbandpinguïns, zeehonden, zeevogels te zien, of verlaten we het schip per kajak, paddleboard om tussen de ijsbergen te verkennen om walvissen te spotten. Met je eigen V&J deskundige gids aan boord zal die de weg wijzen, leer je alles over de dieren in het wild die op zo'n schijnbaar onbewoonbaar deel van de aarde worden ondersteund. Terug aan boord van het superjacht staat de bemanning klaar om voor ieders veiligheid, comfort en geluk te zorgen tijdens deze exclusieve gelegenheid, inclusief gastronomisch dineren, of een bezoek aan de spa of geniet van het adembenemende uitzicht vanuit je jacuzzi.


Elke Antarctische jachtexpeditie die we organiseren, is volledig gepland om uw verwachtingen te overtreffen, en met de extreem veranderlijke weersomstandigheden op Antarctica moeten bezoekers voorbereid zijn op enkele spontane excursies of kleine veranderingen, en naar onze mening maakt dat onze Antarctica-expedities tot een uniek avontuur.


De duurzaamheid van dit buitengewone continent is erg belangrijk voor Voyages & Journeys. Leer meer over alle dieren in het wild en hun omgeving op dit bevroren continent. We zullen ons bij expeditieleiders aan boord voegen en hen helpen met hun wetenschappelijk onderzoek dat deze prachtige regio zal helpen onderhouden en verbeteren voor de komende generaties.


Hoe een expeditie naar Antarctica te benaderen:

Het organiseren van een Antarctische privéjachtexpeditie kan tot 6 maanden duren, vanwege de beschikbaarheid van het jacht, het vergunningsproces en verdere procedures die moeten worden gevolgd. Het ultieme tijdvenster om Antarctica te bezoeken is tussen december en februari, wat betekent dat we het boekingsproces niet later dan juni moeten starten. Desalniettemin merken we een groeiende vraag naar luxe jachtcharter naar deze regio, dus hoe eerder u contact met ons opneemt, hoe beter.Ideale Periode:
December tot Februari

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png