Afrikaanse Safari

De Ultieme Afrikaanse Safari

We need to think of the future and the planet we are going to leave to our children and their children.

- Kofi Annan -

Als jij dol bent op de dierenwereld, conservatie en avontuur, dan is dit de Afrikaanse safari voor jou. Persoonlijk samengesteld en gemaakt door onze oprichters, dit avontuur komt direct uit onze liefde voor de dierenwereld en avontuur “Wij willen dat je dit prachtige continent door onze ogen en ervaringen ervaart” van de vlaktes van de Serengeti, het beklimmen van Kilimanjaro tot het intreden van de Maasai Mara gemeenschap in Kenya.


De Grumeti reservaat is gelokaliseerd in het noorden van Tanzania, gespannen over 1400 vierkante kilometer onaangeraakte wildernis, wat ook een deel vormt van de Serengeti-Mara ecosysteem. De Grumeti reservaat biedt een eerste rij plaats tot de grootse wilde dieren migratie in de wereld, evenals de talloze unieke dierenrijk belevenissen het gehele jaar door. Met een landschap wat bestaat uit grasvlaktes met rivierbossen en doornig kreupelhout, het gebied is thuis tot een grote verscheidenheid en een groot aantal big game en andere iconische Afrikaanse dieren. Sluit je aan met je privé safari begeleider en maak deel uit van het Grumeti fundatie, bezoek een lokale Signita Grumeti gemeenschap, in interactieve excursies en ontdek nabijgelegen stammen. Je krijgt de kans om met deze lokale en afgelegen gemeenschappen te communiceren en interacteren waarbij je een beter begrip ontwikkeld over dit speciale gebied van Afrika. Om deel te nemen aan dit gemeenschap bezoek, maak je zelf een enorme contributie aan de gemeenschap zelf en de gemeenschap ontwikkelingswerk van de Grumeti Fundatie.


Met een hoogte van 5895 meter, Kilimanjaro is het hoogste punt op het Afrikaanse continent. Dit vulkanische massief staat in prachtig isolement, boven alle omliggende vlaktes, met zijn sneeuwige piek verschijnt die over de Savannah. De berg is omcirkeld door berg geboste. Samen met onze professionele bergbeklimmers zal je de Uhuru piek beklimmen door de Machame route, een 7-daagse trek – normaal kan deze trek ook in 6 dagen maar die extra dag maak het zo veel meer comfortabeler voor de acclimatisatie tijdens de trek. Kilimanjaro heeft één van de hoogste succes percentages, 90% van alle klimmers behaald de top. De Machame route staat ook wel bekend als de “Whisky” route die de Uhuru top bereikt via het zuiden.


Gezegend met een verbazingwekkend concentratie van dieren het gehele jaar, de Masai Mara nationale reservaat in Kenya biedt een onovertroffen natuurbelevenis. Een gebied dat 1510 kilometer strekt, de Masai Mara bevat adembenemende panorama’s met een overvloed aan wilde dieren en eindeloze landschappen. Met olifanten, buffalo’s, giraffen, leeuwen en cheeta’s langszij de gigantische wildebeest en zebra migratie, dit reservaat is een fotograaf en naturalist paradijs. Luipaarden worden kom je vaak tegen, de beschermde zwarte neushoorn vindt bescherming in deze dichte struik gewassen en enorme scholen van nijlpaarden en enorme krokodillen vind je in de Mara rivier.

Ideale Periode
Juni tot
Oktober
Tijdsduur
15 Dagen
14 Nachten
Prijs
Vanaf
€ 18 990

Prijs per persoon gebaseerd op dubbele bezetting, indien van toepassing

Reisplanning

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png