De Rally

De V&J Rally

There are those who keep out of mischief, and there are the adventurers. We racing drivers are adventurers; the more difficult something is, the greater the attraction that comes from it.

- Juan Manuel Fangio -

Samen met een groep specialisten hebben wij deze ongeëvenaarde rit samen gesteld met als doel om de deelnemers hun coureur instinct te laten ontdekken, die andere dimensie te laten ervaren, die veel beschreven werd door de legendarische F1 coureur Ayrton Senna.


Ontdek de beruchte auto bahn, behaal de snelste ronde tijd op de Hockenheim Ring in de laatst uitgebrachte Porsche GT3 RS en neem plaats naast een oud F1 en Indy car coureur.

Rijd door de meest uitdagende en beroemde wegen in het berg gebied van Zwitserland, die door vele beroemdheden is bereden, zoals Sir Sean Connery als James Bond in Goldfinger. We volgen deze grandioze wegen naar het magistrale Como meer en dan naar beneden naar het historische stads centrum Milaan. Na de auto’s te hebben achter gelaten in Nice vervolg je de reis per privé helikopter naar Monte-Carlo, Monaco waar je de meest bekende F1 Grand Prix weekend zal bijwonen als VIP.


In het creëren van deze geïnspireerde rit door Europa, hebben wij onszelf uitgedaagd om tijdens de rit het hoogste kwaliteit van comfort en pracht te behouden in elke destinatie waar we doorheen rijden, van Amsterdam tot aan Monte-Carlo. In deze rit zal je ontdekken waarom precies deze plaatsen legendarische auto mobile destinaties zijn, die alleen mogelijk zijn door de voorkennis van Voyages & Journeys. Deze rit is niet samen gesteld om een lijstje af te strepen – het is gemaakt om jouw coureur instinct van binnen te ontdekken en tegelijkertijd enorm veel lol te hebben, een herinnering voor het leven.

Ideale Periode
F1 Monaco
Grand Prix
Tijdsduur
8 Dagen
7 Nachten
Prijs
Vanaf
€ 37 197

Prijs per persoon gebaseerd op dubbele bezetting, indien van toepassing

Reisplanning

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png