Antarctica

Ontdek de Witte Woestijn

Antarctica has this mythic weight. It resides in the collective unconscious of so many people, and it makes this huge impact, just like outer space. It’s like going to the moon.

- Jon Krakauer -

White Desert Whichaway Camp is een unieke camping op de meest afgelegen locatie ter wereld, gelegen in het hart van Antarctica, een van de laatste grote wildernissen op aarde. Na een vlucht van vijf uur over de Zuidelijke Oceaan, land je in Antarctica en ervaar je een unieke landing op de Wolf's Fang Runway waar je wordt verwelkomd met een glas bubbels. Daarna vervolg je je reis met een vlucht van 30 minuten met een Dc3 Basler naar het hart van Antarctica en word je verwelkomend in het meest buitengewoon ecologisch kamp in een van de laatste grote wildernisgebieden op aarde waar je je avonden in grote grandeur zult doorbrengen.


Het Whichaway-kamp is de enigste in zijn soort, het is de ultieme uitvalsbasis voor jouw Antarctische avontuur. Ruime slaapcabines van wereldklasse zijn ontworpen voor twee personen met een diameter van ongeveer 6 meter en voorzien van een wasruimte en toilet. Los van de slaapcapsule is er een gemeenschappelijke douchecabine, een comfortabele loungeruimte en een keuken, waar een bekroonde chef-kok heerlijke maaltijden bereidt.


Activiteiten kunnen net zo gemakkelijk en zachtaardig of avontuurlijk zijn en vol adrenaline. Beklim de nabijgelegen Nunatak-berg, verken de Schirmacher-oase - een zeldzaam stuk vaste grond omgeven door de ijskap van Antarctica. Bezoek de geografische zuidpool en de onderzoeksbasis en leer alles over lopende wetenschappelijke verkenningen.

Ideale Periode:
December tot Februari

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png