Clouds

Machu Picchu & De Galapagos

Machu Picchu & De Galapagos Eilanden

Few romances can ever surpass that of the granite citadel on top of the beetling precipices of Machu Picchu, the crown of Inca Land.

- Hiram Bingham -

Peru en de Galapagos Eilanden biedt de meest fascinerende combinatie van een onvergetelijk avontuur. Van de prachtige natuur met een uniek ecologisch leven en wilde dieren van de Galapagos eilanden tot de buitengewone Inca-ruïnes en historische koloniale kathedralen van Peru. Duik met hamerhaaien, observeer het verbazingwekkende oceaanleven in de grote oceaan, verken de eilanden samen met een bioloog en naturalist op zoek naar de Galapagos-schildpadden en exceptionele dierenwereld en kom tijdens deze tocht dicht bij de inheemse vogelsoorten.


In de Heilige Vallei van de Inca's bent u getuige van een spectaculaire ruitervoorstelling van Paso-paarden ruiters en verwondert u zich over de gracieuze manier van lopen van deze elegante dieren tijdens een fenomenale Peruaanse barbecue. Deze reis is bedoeld om u te inspireren.

Ideale Periode
April tot
Oktober
Tijdsduur
10 Dagen
9 Nachten
Prijs
Vanaf
€ 8 825

Reisplanning

Dag 1 (Aankomst):

Aankomst in Cusco (Peru), waar u wordt opgewacht door uw privé chauffeur en naar uw hotel wordt gebracht, u zal worden warmte lijk begroet worden met een traditionele welkomstcocktail.


Dag 2 (Cusco):

Reis af naar de Heilige Vallei van de Inca's. Tijdens uw reis bezoekt u het museum waar de Zuid-Amerikaanse kamelen worden gefokt en leert u over het belang van deze essentiële dieren, leer hoe de lokale gemeenschap hun productiemethoden hebben ontwikkeld.


Dag 3 (De Heilige Vallei):

Vandaag gaat u de vallei verkennen, bezoek een imposant fort dat nog previes zo is als het toen gebouwd is, ontdek de oude landbouwmethoden die de Inca’s gebruikten. Geniet van een traditionele Peruaanse barbecue terwijl je een prachtige paarden dans van de traditionele Paso ruiters.


Dag 4 (Machu Picchu):

Reis door het majestueuze Andes gebergte naar Machu Picchu, de oude stad van de Inca's, met de legendarische Hiram Bingham-trein.

Dag 5 (De Zonnepoort):

Word gewekt door de mooiste zonsopgang die ooit zal meemaken, wandel met uw privé begeleider vroeg in de morgen door Machu Picchu voordat de drukte aanbreekt, zet je wandel route voort naar de Zonnepoort voor de meest indrukwekkende uitzichten.


Dag 6 (Baltra Eiland):

Reis naar Baltra Island op de Galapagos-eilanden en sluit je aan bij je Galapagos-natuuronderzoeker voor je tocht door deze magische Galapagos-eilanden, ga op zoek naar de reuzenschildpadden.


Dag 7 (Sombrero Chino Eiland):

Maak een panga rit naar Eden eiland om de blauwvoetgenten, rif haaien en fregatten te observeren. Duik tussen de prachtige coraal riffen naast witpunthaaien en zie de Galapagos-pinguïns op de witte zandstranden van het Chino eiland.


Dag 8 (Bartolome & Santiago Eiland):

Bezoek vandaag de bekende Bartolome & Santiago-eilanden. Loop rond de kolossale reusachtige ananas rotsen en volg een pad dat over een lavavelden gaat dat minder dan 100 jaar geleden stroomde, terwijl je de dieren in het wild observeert.


Dag 9 (Genovesa Eiland):

Begin uw verkenning van het eiland Genovesa met een prachtige wandeling langs de kust om vele landvogels en andere dieren te observeren, kayak langs de kliffen van deze prachtige natuurlijke haven. Bekijk onderweg de grote kolonies Nazca boobies en de ongrijpbare uil met korte oren.


Dag 10 (Terug naar Huis):

Vandaag is de reis terug naar Baltra eiland, waar uw transfer terug naar de luchthaven wacht, en vandaar uw reis naar huis te begint.

Notities:

(1) Prijs per persoon gebaseerd op dubbele bezetting, indien van toepassing

(2) Getailleerde reisplanning zal gedeeld worden na de eerste interacties met uw persoonlijke reis conciërge

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal