Space Perspective

Space Perspective

Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.

- Neil Armstrong -

De troposfeer is niet meer onze limiet.

Laten we de sensatie van ruimteverkenning opnieuw uitvinden.


Een nieuw tijdperk in luxe en ervaringsreizen is aangebroken, een ervaring die de sensatie van ruimteverkenning opnieuw verbeeldt met 's werelds meest zachte reis naar de ruimte. Ruimteverkenners en reisavonturiers die hun bucketlist willen upgraden, kunnen nu genieten van een uniek 360-graden uitzicht op onze prachtige planeet vanaf 30 km hoogte. Stap aan boord van het ruimteschip Neptunus, voortgestuwd door een ultramoderne ruimteballon ter grootte van een voetbalstadion. U zult genieten van deze sensationele ervaring vanuit het nieuwste comfort van pluche verstelbare stoelen om te genieten van het 725 kilometer lange, 360-graden uitzicht, uren van constant veranderende en magische uitzichten met een open beroep op champagne en een badkamer.


Word een ruimtereiziger en maak deel uit van dit nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis, stijg op vanaf het lanceerplatform in het iconische Kennedy Space Center in Florida om boven 99% van de aardse atmosfeer te zweven tijdens een ontzagwekkende reis van twee uur door de biosfeer van onze planeet, vanuit de comfortabele capsule van ruimteschip Neptunus en zijn enorme kijkvensters. In tegenstelling tot de fysiek slopende en oogverblindend dure ruimteraketten, is er minimale voorbereiding aan fysieke eisen voor de gasten. Ruimteschip Neptunus herschrijft het technische speelboek, omdat het geen raketaandrijving gebruikt en ook geen g-krachtversnelling veroorzaakt. Ervaar een perspectief van onze planeet dat laat zien hoe onderling verbonden we zijn, niet alleen met elkaar, maar met alle levende organismen - grenzen en verschillen verdwijnen. Het is een krachtig, ontroerend en uitgebreid perspectief dat het menselijk bewustzijn verlicht, de ultieme astronautenervaring.


Onze atmosfeer strekt zich honderden kilometers uit in de ruimte en ruimteschip Neptunus vliegt boven 99% ervan. Het perspectief van naar beneden kijken door atmosferische lagen, omlijst door de dunne blauwe lijn, is - volgens de meeste astronauten die het hebben meegemaakt - ingrijpend levens veranderend. Deze unieke benadering van ruimtereizen houdt ook rekening met het milieu, inclusief emissievrije ruimtevluchten die tegemoetkomen aan de toegenomen vraag naar duurzamer reizen en ervaringen voor zowel de welgestelden als degenen die willen investeren in een once-in-a-lifetime reis.


Reis waar weinigen zijn geweest in een volledig toegankelijk formaat dat een nieuwe lat legt in ruimtereizen en buitenaardse luxe-ervaringen met deze exclusieve ruimtereis.


Voyages & Journeys is gecertificeerd ruimtevaartadviseur.

Ideale Periode:
Hangt af van Vlucht Schema

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png