Afrika

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

- Nelson Mandela -

Laat u inspireren door Afrika. Vaak "het moederland" genoemd, de geboorteplaats van de mensheid, het is ook waarschijnlijk ook het continent waar mensen de kunst van het muziek maken hebben ontwikkeld.


De culturen en levendige tradities komen uit een andere wereld, de prachtige afwisseling tussen de Afrikaanse landschappen omvat de mooiste tropische eilanden, bruisende steden, brede savannes en dichte regenwouden. En niet te vergeten de prachtige natuur die ervoor zorgt dat uw avontuur naar Afrika onvergetelijk wordt.


Onze safari rangers en V&J specialisten zullen uw onvergetelijke avonturen bezorgen, hun ongelooflijke ervaring in de bush garandeert dat u de mooiste plekjes zult zien om wild te bekijken of dat uw zelf in het midden van de actie bevindt. Uw op handgemaakte safari's zullen verder gaan dan u zich had kunnen voorstellen, ze brengen u naar het beroemde Kruger National Park, of naar de Grote Migratie van de Masai Mara, of om getuige te zijn van de immense zandduinen en vlaktes van de woestijnen van Namibië. Bezoek ook de Okavango-delta, die tijdens de seizoensgebonden overstromingen een weelderig dierenverblijf wordt, of om de beroemde N4 Garden Route te ervaren.


Terwijl u op safari gaat, bereiden fenomenale chef-koks heerlijke maaltijden voor die gemaakt zijn van de meest verse ingrediënten, geserveerd met de magische zonsondergangen en een glas champagne.


Doe mee met traditionele tribale ceremonies of verken de prachtige witte zandstranden en ga duiken in Zanzibar. Of je nu culturele inzichten, gastronomische keukens, natuuravonturen wilt of jezelf terug wilt trekken, samen kunnen we jouw Afrikaanse avontuur naar jouw wensen vormgeven.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png