Antarctica

I have come to the conclusion that life in the Antarctic Regions can be very pleasant.

- Robert Falcon Scott -

De laatste frontier van de planeet


Antarctica, het meest zuidelijke continent en de locatie van de zuidpool. Het is een van de laatst overgebleven natuurlijke grenzen van onze planeet. Haar intense schoonheid en vijandigheid, geïsoleerd van de rest van de wereld biedt een verbazingwekkende natuurlijke habitat voor een breed scala aan dieren in het wild. Volg het pad van de Britse ontdekkingsreiziger Sir James Clark Ross, die de dramatische scènes van meer dan 14 miljoen vierkante kilometer met ijs bedekt land herkende als het Antarctische continent dat we nu kennen en liefhebben.


Vaar over Antarctica met een van onze prachtige cruise-expedities naar het einde van de wereld. Sluit je aan bij je ontdekkingsleiders en regionale specialisten en ontmoet oorverdovend luide pinguïnkolonies op het ijs, zeeolifanten, en orka's die spelen in het ijskoude water, of de zeevogels die onvoorspelbaar naar de rotswanden grijpen. Vlieg naar de enige klimaat neutrale accommodatie op Antarctica 70º 45'49 "S 11º36'59" E. Verken je vaardigheden van een poolreiziger in een vierdaagse reis onder leiding van een wereld record brekende avonturier, vanaf een touwwandeling over een lengte van 600 meter klif naar de atmosferische gekristalliseerde ijsgrotten onder het gletsjeroppervlak. Elke dag zijn er nieuwe en unieke activiteiten om te ontdekken.


Verken deze magische, fotogenieke en eindeloos fascinerende landschappen van Antarctica met een van onze unieke reizen naar de laatste grens - de perfecte mix van luxe, avontuur en onvergetelijke ervaringen.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png