Australië & Nieuw Zeeland

Everything is a once-in-a lifetime experience.

- Willem Janszoon -

Going down under — Australië is overvloedig aan dieren in het wild, avontuur en natuurlijke schoonheid. Ervaar de exceptionele mogelijkheden, bezoek Melbourne en Perth of bezoek samen met onze specialisten het verbazingwekkende Daintree regenwoud in Queensland. Ontdek het Maori erfgoed, avonturen in de buitenlucht en de culinaire keuken van wereldklasse zijn de reis meer dan waard.


In Australië vind je de moderne steden die bruisen en vol zitten met de Australische cultuur en geweldige restaurantscènes. Vlieg naar prachtige vislocaties, verborgen watervallen en vlieg door de wetlands op zoek naar nestelende krokodillen terwijl je leert over het behoud dat plaatsvindt. Maak een elegante treinrit door het tijdloze rode centrum en verken het noordelijke territorium, verblijf bij het Ningaloo-rif met zijn kustlijnen van wereldklasse om te duiken. Ga naar het zuiden van Australië voor de unieke fauna van Kangaroo eiland. Vlieg naar het appel eiland (Tasmanië) waar je eindeloze lege stranden, tropische bossen of het veelkleurige berggebied vindt. Leer waterskiën en verken het adembenemende Great Barrier Reef terwijl je snorkelt in spelonkachtige formaties, begeleid door groene schildpadden en mantra-roggen. Ga op zoek naar haaien, pijlstaartroggen en ontdek de diverse vogelpopulaties, evenals de ongerepte riviersystemen.


Nieuw-Zeeland is een toevluchtsoord voor avonturen en buitenactiviteiten, of u nu op zoek bent naar een wandeling of een adrenalinestoot, met deze landschappen bent u in voor een traktatie. Het heeft een van de meest diverse geologische landschappen wat over loopt naar natuurlijke schoonheid. Het bruisende Auckland en het hartverwarmende Wellington, een perfecte mix van klassiek en modern met prachtige wijngebieden in de buurt, wandel door de ruige heuvels van Akaroa en dompel jezelf onder in de historische Maori-cultuur rond Rotorua en Taupo,  leer de Maori keuken tradities, verzamel voedsel en leer het voor te bereiden. Nieuw-Zeeland biedt u de mogelijkheid om te heli-biken, raften, paragliden, wandelen, rally rijden en wandel over de toendra en de Zuidelijke Nieuw-Zeelandse Alpen.


Australië en Nieuw-Zeeland zijn de langeafstandsvlucht zeker waard. Het biedt alle adrenaline-aangedreven avonturen, unieke ervaringen, oude en prachtige culturen, en een buitengewone ecologische biodiversiteit met landschappen die je moet zien om te geloven. Wat u ook zoekt in uw volgende avontuur, luxe safarikampen, spa-retraites, aan boord  imposante jachten of familievakanties, uw vindt het allemaal in deze bestemmingen.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png