Azië

The supreme art of war is to subdue the enemy without fighting.

- Sun Tzu -

De naam Azië is oud en wordt verondersteld afkomstig te zijn uit het oud-Grieks. Het is het grootste en meest diverse continent, gevuld met diverse culturen en natuurlijke geneugten. Azië is over het algemeen onderhevig aan 's werelds breedste klimaatextremen en produceert bijgevolg de meest uiteenlopende vormen van vegetatie en dierenleven op aarde. Ontdek een continent met ongelooflijke bronnen en contrasten.


Trek diep in de jungle naar de ruïnes van Angkor, een van de zeven wereldwonderen, en kies uit een helikopter, heteluchtballon, jeep of quadbike om het omringende landschap te verkennen. Duik bij High Rock MyanMar, wereldberoemd om zijn pelagische populaties voordat je een persoonlijke zegen krijgt van een boeddhistische monnik. Daal af onder begeleiding van V&J experts, door de opening van het aardoppervlak om de Song Doong-grot te ontdekken, het grootste grottenstelsel ter wereld, en klauter door dit golvende ondergrondse landschap. Thailand herbergt enkele van de oudste regenwouden en wordt omzoomd door een verzameling eilanden die je in volledige afzondering en rust achterlaten.


Raja Ampat is doordrenkt van schoonheid, geschiedenis en onbewoonde paradijzen. Zeil door dit archipel die bestaat uit meer dan 1500 kleine eilanden, ongerept, bedekt met dichte tropische regenwouden met diverse ecosystemen en een bloeiend zeeleven. Verken Langkawi te voet met natuurgidsen en kom oog in oog met apen, aaphagedissen en orang-oetans. Daal af door watervallen, raft door uitdagende stroomversnellingen en peddel op afgelegen meren, speleologie in grote grottenstelsels. Dwaal over de voedselmarkten met deskundige gidsen, voordat je de grootste boeddhistische tempel van Zuidoost-Azië bezoekt en geniet van de levendige geschiedenis van Maleisië. Bezoek de iconische locaties van China, zoals de Verboden Stad, de Grote Muur, en geniet van een boottocht door pittoreske antieke watersteden. Trek door oude handelsverbindingen door jeneverbessenbossen en picknick op met sneeuw bedekte bergen om de amberkleurige tinten bij zonsopgang te bekijken. Ga op zoek naar zeldzame soorten die endemisch zijn in China en verdiep je in het behoud van Panda.


Azië is een bestemming die grip op je krijgt en constant op zoveel verschillende manieren blijft verrassen. Laat ons uw helpen zijn tradities en glorie te ontdekken.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png