Canada

An understanding of the natural world and what's in it is a source of not only a great curiosity but great fulfilment.

- David Attenborough -

Een reis door Canada zal je echt inspireren, het prachtige landschap en de wildernis nemen je mee terug naar de basis van het leven, van het ervaren van de adembenemende natuur van dichtbij vanuit je kajak tot een bezoek aan de bruisende kosmopolitische steden, waar vele verbazingwekkende tradities van over de hele wereld te vinden zijn. Waar culturen van over de hele wereld samen komen met een spectaculair nachtleven.


Maak een wandeling door de prachtige uitgestrekte en ongetemde wildernis van Canada. Reis samen met onze V&J avontuur specialisten terwijl je op zoek gaat naar ijsberen, wolven, elanden, poolvossen en nog veel meer terwijl je leert over oude trekpaden. Kajak en snorkel naast Beluga walvissen en kijk hoe deze vriendelijke en zeer intelligente dieren in groepen om je heen dansen. Duik in de Canadese geschiedenis en bestudeer de eerste mensen die zich eeuwen geleden op deze afgelegen locaties vestigden. Bezoek Jasper National Park, gedefinieerd door gletsjers, buitengewone meren en Rocky Peaks zoals de 3 370 meter hoge berg Edith Cavell; of bekijk ze vanuit je lounge met een glas wijn aan boord de wereld beroemde Canadese trein


Als je op zoek bent naar de beste plaatsen ter wereld om de aurora borealis te bekijken, dan is Yukon de ideale lengte en breedtegraad vanaf de magnetische polen van de aarde 60ºN, 135ºW. Wandel samen met een natuuronderzoeker over de toendra, leer over het ecosysteem en vlieg naar afgelegen lodges die je in onvervalste luxe houden, terwijl je 's avonds achterover leunt om het wonderbaarlijke noorderlicht te aanschouwen. Peddel door de gigantische ijsbergen in de ruige wateren van Newfoundland. Vlieg per watervliegtuig naar je lodge en verken de magische natuur in het Great Bear Rainforest in British Columbia, een spectaculaire reis, deze regio wordt beschouwd als een zeldzaam juweel in de wereld van vandaag. Bekijk orka's, walvissen en grizzlyberen van dichtbij.


Het heldere en bruisende Toronto is een kosmopolitische stad waarvan de inwoners wortels hebben over de hele wereld. De opmerkelijke diversiteit van Toronto is duidelijker zichtbaar dan in zijn eten en restaurants, wat fenomenaal is, in drankjes en nachtleven, de stad heeft je bedekt met strakke martini-bars en luxe cocktaillounges. Vancouver is een landschappelijke grandeur met de bergen aan de ene kant en de Pacific aan de andere kant.


Als u uw avontuur in Canada plant, moet u er zeker van zijn dat u reist met experts en specialisten die uw tijd in het op een na grootste land ter wereld optimaliseren.


Met onze ervaring en kenmerkende services stellen we de meest speciale routes op, met onze professionele lokale experts zorgen we ervoor dat al uw interesses in het plan staan.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png