De Caraïben

Look deep into nature, and then you will understand everything better.

- Albert Einstein -

De bruisende Jazz op de achtergrond, een lekkere sigaar met een glaasje rum op een prachtig wit zandstrand met een geweldige tijd samen met je familie, vrienden of als koppel, een combinatie die kenmerkend is voor de Caraïben en al zijn goede tijden en de beroemde Caribische sfeer. Het biedt de perfecte ontsnapping en ontspanning met veel grandeur. Volg de zon naar St. Lucia en laat het anker vallen om de warme gloed van de zonsondergang in je op te nemen.


Breng je uren ontspannen door op spectaculaire stranden, slenter over de lokale markten, verken de groene landschappen met elk een uniek karakter, met levendige en verschillende culturen, geweldige culinaire ervaringen vergeleken met cocktails. Met de korte afstanden tussen de eilanden is het ideaal om ze per jacht te verkennen.


Het bezoeken van meerdere eilanden zal zeker de extra smaak toevoegen aan uw Caribische vakantie. Van de geweldige landschappen van St. Lucia, of de bruisende sfeer van Antigua, waar je eindeloze stranden vindt, tot de fascinerende gekleurde vissersdorpjes van Barbados. Het Caribisch gebied is gemaakt voor iedereen. Reis tussen de Britse Maagdeneilanden met spectaculaire duikplekken, of het tropische paradijs St. Barth's met een laissez-fare Caribische levensstijl die perfect de verfijning van St. Tropez combineert.


Elk eiland heeft zijn eigen persoonlijkheid en smaken, van de verbazingwekkende levendige en kleurrijke straten van Havana, het ritme en de heerschappij van Jamaica tot het onderwaterbeeldenpark in Moliniere Bay, Grenada, ontworpen om het zeeleven aan te trekken en een toevluchtsoord te bieden.


Met onze expertise en kennis en de meest gepassioneerde lokale partners, van specialisten tot historici, natuuronderzoekers, en jachtbemanningen en duikmeesters bieden wij u het perfecte toevluchtsoord, of het nu gaat om een boetiekhotel, jachtvakantie of villahuur. Wij zorgen ervoor dat u zal een onvergetelijke vakantie ervaart met unieke ervaringen buiten de radar van massatoeristen.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png