De Indische Oceaan

You may explore, you may evaluate but you can't execute if you are not willing to take action. Decide to take off now!

- Abel Janszoon Tasman -

Het turquoise blauwe en warme water, het weelderige onderwaterleven en adembenemende strandfronten, de tropische eilanden van de Indische Oceaan zijn een puur paradijs. De gastvrijheid en elegantie van wereldklasse gecombineerd met het spectaculaire landschap maken deze eilanden tot de perfecte plek voor een ontspannen vakantie.


De Malediven, bestaande uit honderden eilanden en 26 prachtige koraalatollen, is een van de beroemdste en meest aantrekkelijke reisbestemmingen. Het herbergt enkele van de meest unieke en meest luxueuze accommodaties in de Indische Oceaan, een regio die ook bekend staat als een van de beste duikplekken ter wereld met een uitzonderlijk onderwaterleven.


Van het bruisende hoofdeiland Male tot de tropische eilanden van de zuidelijke atollen, een fantastische manier om de eilanden te verkennen is per jacht of met een watervliegtuig tussen de eilanden door die je een uniek uitzicht geven op de prachtige natuur en fauna & flora. Het eiland Mauritius heeft een diverse culturele geschiedenis, Port Louis, de hoofdstad combineert perfect het huidige moderne en elegante koloniale. De unieke mix van bouwstijlen is een product van Nederlandse, Franse en Britse kolonisten, met invloeden uit India en Oost-Afrika. Het is beroemd om zijn ongerepte witte stranden en heldere Indische Oceaan. Ervaar de levendige kleuren en culturele contrasten van dit bijzondere eiland.


De prachtige Seychellen bestaan ​​uit 115 eilanden, waar je allerlei omgevingen kunt verkennen, van verwarde en ongerepte regenwouden en natuurreservaten tot duiken tussen buitengewone koraalriffen, waar zeldzame dieren zoals de gigantische Aldabra schildpadden leven.


Bezoek het natuurreservaat Vallée de Mai, waar u gebeeldhouwde rotsformaties en de prachtige zwarte Seychelse papegaaien kunt vinden, of bezoek de onbewoonde Outer eilanden met koraalatollen en zandbaaien die alleen per boot bereikbaar zijn.


De Indische Oceaan was ooit het kruispunt van de oude handelsroutes en biedt nu een perfect uitgebalanceerde mix van prachtige cultuur en landschappen. Deze reizen in de Indische Oceaan met onze kenmerkende services bieden u het perfecte toevluchtsoord.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png