De Noordpool

People do not decide to become extraordinary. They decide to accomplish extraordinary things.

- Sir Edmund Hillary -

Welkom in het ijsberengebied


Het arctische gebied, ook wel bekend als het land van de middernachtzon is permanent bedekt met sneeuw en ijs en is een uniek gebied in het ecosysteem van de aarde. Onze poolroutes bieden exclusieve accommodaties, onvergetelijke activiteiten, en het spotten van dieren in het wild.  Deze schilderachtige bestemming trekt uw aandacht en nieuwsgierigheid en zal u niet laten gaan.


Verken deze enorme bevroren oceanen en uitdagende landschappen van de meest noordelijke regio van de planeet terwijl je op je sneeuwscooter rijdt of wordt getrokken door een troep husky's.  Misschien zie je de krachtige ijsberen, een roedel wolven op jacht, of zelfs af en toe een verlegen poolvos die over de toendra schiet. Verken de grootste fjordenstelsels ter wereld, ontdek traditionele Inuit-dorpen en bewonder het noorderlicht midden in de nacht dansend in de lucht boven je.


Geleid door professionals en onze specialisten die je door het prachtige landschap leiden dat gevormd is door het klimaat, brengen onze handgemaakte reizen je naar het hart van de Arctische wildernis.  Uw reisschema kan buitengewone arctische expeditie cruises of volledig uitgeruste landexpedities omvatten, elke reis zal onze unieke mix van grootsheid en avontuur hebben.  Van het verkennen van Lapland per slee of sneeuwscooter of het observeren van grizzlyberen in British Columbia tot het verkennen van het Denali National Park in Alaska. Je staat voor een avontuur van je leven.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png