De Stille Zuidzee

The sea is dangerous and its storms terrible, but these obstacles have never been sufficient reason to remain ashore.

- Fernando Magalhães -

Onze reizen in de Stille Oceaan zullen elke reiziger verleiden, van de avonturiers die op zoek zijn naar hun volgende verkenning, of reizigers die op zoek zijn naar hun volgende ontsnapping of de pasgetrouwden die op zoek zijn naar romantiek. In dit deel van de wereld kunt u genieten van de prachtige lagunes met prachtige kleuren turquoise en blauw en kunt u deelnemen aan traditionele feesten met de lokale bevolking met de meest verse producten rechtstreeks uit de zee. Uw keuze is rijkelijk als het gaat om de eilanden hier.


Papoea Nieuw Guinea is een afgelegen en nog relatief onontdekte bestemming, het is een van de weinige plekken ter wereld waar je echt buiten de gebaande paden gaat. Wandeling over de beroemde Kokoda Track, waar tijdens de Tweede Wereldoorlog bittere gevechten plaatsvonden en die nu gevuld is met oorlogsmonumenten, maakt de route buitengewoon, duiken in een bestemming van wereldklasse met uitzonderlijke zeeleven diversiteit. Verken de Salomons eilanden die nog volledig onaangetast zijn, van relikwieën uit de Tweede Wereldoorlog verspreid in de jungle tot dorpjes met loofhutten waar de traditionele cultuur nog springlevend is.


Wanneer u op weg bent naar de Frans-Polynesische eilanden aan boord van uw watervliegtuig richting Bora Bora, Tahiti of Fiji, behoudt alles de romantiek en mooiste toevluchtsoorden van de Stille Oceaan. Hier kunt u zich in alle comfort ontspannen en terugtrekken, de eilanden zijn omgeven door de meest diverse koraalriffen en buitengewone blauwe lagunes, een toevluchtsoord voor duikers, u zult bergen uit het water zien stijgen als een explosie van groene fluwelen vegetaties. U bent verzekerd van ontspanning vol grandeur.


Onbegrensde stranden, kristalhelder water en excentrieke steden, Hawaii, is een deel van het paradijs op aarde. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de kustlijn van Na Pali tijdens een helikoptervlucht, waar u de Wailea watervallen, de Waimea kloof en de eindeloze witte zandstranden van Waikiki zult vinden. Big Island is de thuisbasis van de meest actieve vulkaan op aarde die twee keer zo groot is als de andere eilanden samen. Vind de rust van de North Shore, die enkele van de mooiste golven van Hawaï en ideale surfplekken biedt.


Ontspan, geniet van de betoverende geluiden van een ukelele en Uli Uli gecombineerd met de hoelah tot in de nacht, we zullen ervoor zorgen dat elk detail voor je handgemaakte vakantie wordt georganiseerd.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png