De Verenigde Staten

I am in favor of animal rights as well as human rights.
That is the way of a whole human being.

- Abraham Lincoln -

Van de afgelegen stranden van Californië in het westen tot de rotsformaties van Minnesota in het noorden, de gevarieerde vlaktes van de Verenigde Staten bieden eindeloze ervaringen die je onderdompelen in avontuur. Het kan worden bedekt met diepe sneeuw in het noorden terwijl een hittegolf woedt in het diepe zuiden. De VS hebben iets voor elke reiziger of avonturier, bruisende steden die 24/7 leven, bergen en ravijnen, natuurlijke landschappen, unieke dieren in het wild, oud en nieuw.


Boordevol iconische ervaringen en een breed scala aan luxe accommodatie, verblijf in de Amerikaanse outback of zeil aan boord van een luxe jacht, langs de vele prachtige kustlijnen en privé-eilanden van het land.  Helikopter over nationale parken, alpenweiden en met sneeuw bedekte bergen.  Vissen, watersporten, wandelen en het volgen van wilde dieren zijn in het hele land te vinden, afhankelijk van de individuele vereisten.  Tijdens een once-in-a-lifetime boomklimervaring in Californië, word je lid van een team dat onderzoek doet in de mooiste en ecologisch belangrijkste bossen ter wereld, met vergunningen om reuzensequoia's en kustsequoia's te beklimmen om te bestuderen hoe deze prachtige bomen groeien en reageren op klimaatverandering.


Voor een leuke pauze mocht je terug willen naar de bewoonde wereld. Amerika is de geboorteplaats van Las Vegas, Chicago, Miami, Boston en New York City - elk een bruisende metropool waarvan de naam alleen al een miljoen verschillende noties van cultuur, keuken en entertainment oproept. De strip in Las Vegas, de drukte van New York, de prachtige musea in Washington, de jazz uit Louisiana of het hart van countrymuziek in Nashville, de prachtige waterkant van San Francisco en de legendarische route 66. Elk van de 50 staten is gezegend met een geheel eigen karakter, traditie en keuken.


Laat ons je door de onbeperkte charmes, geweldige avonturen en keukens leiden tijdens je reis door de Verenigde Staten, van het bruisende Manhattan in New York tot de koloniale architectuur van Bourbon Street in New Orleans, van de wijnvelden in Napa Valley, Californië tot de sleutels in Florida. Verken moeder natuur op haar best in Zion en Yosemite National Park, wandel over de Appalachian Trail, rijd snelweg 1 tot 61, bezoek de adrenaline-aangedreven sportevenementen zoals de NBA en NFL of de beroemde Indy 500.


Reizen door de VS met V&J zal al uw verwachtingen overtreffen.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png