Europa

My tastes are simple: I am easily satisfied with the best.

- Sir Winston S. Churchill -

Europa is een continent met steden van wereldklasse en een grote verscheidenheid aan culturen en tradities. Dan heb je de landschappen - van de besneeuwde Alpen tot de eindeloze strandfronten en kronkelende rivieren. Ontdek de overvloed en diversiteit aan fantastische culinaire smaken in Europa, het zwarte varkensvlees van Portugal, de pizza in Napels, historische wijngaarden van wereldklasse in heel Europa, de Indonesische keuken die teruggaat tot de 17e eeuw in Amsterdam, of de prachtige vis aan de Middellandse kust.


Een van de grootste trekpleisters van Europa zijn de historische en oude architecturen, zoals de grote Antoni Gaudi in Barcelona, ​​de koninklijke flair van de Franse Rivièra, de prachtige citroenen van Positano, het heldere water van Sardinië, de bloemenvelden van Nederland tot de gekleurde straten in Portugal. Voel de grote en rijke geschiedenis die door de straten van Rome, Athene, Parijs of de oude straten op het getijdeneiland Mont Saint Michel stroomt.


Zoals bij alle grote avonturen, is de beste manier om te beginnen langzamer te gaan om geen details te missen. Maar als je eenmaal de flair van Europa hebt ervaren, wil je meer en meer. Onze reizen in Europa zijn met grote grandeur, begeleid door onze lokale specialisten, zij zullen u begeleiden naar de verborgen juweeltjes weg van de massa, genieten van uitzonderlijke boottochten door Bordeaux, de uitstekende golfvelden in de Algarve, truffeljacht in Piemonte gecombineerd met fantastische culinaire ervaringen, vaar op de eilanden van Kroatië of voor een strandvakantie op de Italiaanse eilanden.  Dineer in de meest trendy en elegante restaurants, bezoek de nieuwste tentoonstellingen of buitengewone opera's zoals in Verona of Wenen. Het maakt niet uit of u met uw gezin, met z'n tweeën of met vrienden reist, wij bieden de meest spannende routes om iedereen te vermaken.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png