India

Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.

- Mahatma Gandhi -

India is een continent met een groot vertoon van geloofsovertuigingen en cultuur vol karakter. Met onze unieke reizen gaan we naar het begin, maar je ziet ook de snelle ontwikkeling van het land. De lange en religieuze geschiedenis heeft een overvloed aan tempels en oude rituelen, die de moderne tijd overleefde. Het is tegelijkertijd charmant en mysterieus. Onze selectie van geweldige en comfortabele Indiase accommodaties is gekozen om te ontspannen en om u voor te bereiden op de volgende dag.


Maar er is meer dan alleen India, hoe betoverend het ook mag zijn. Als je goed kijkt op de wereldkaart zul je een kleine traan zien glijden in de Indische Oceaan - Sri Lanka staat bekend als 'De Parel van de Indische Ocean' en ligt net voor de kust van India, het heeft een prachtige biologische diversiteit, strandfronten en tussen de toppen van het regenwoud vind je puur groene theeplantages en landschappen vol verborgen oude juweeltjes om ontdekt te worden.


Ten noordoosten van India vind je het dak van de wereld, Nepal, met meer dan 1500 bergpieken, sommige meer dan 5000 meter en 8 van de 10 hoogste ter wereld, waaronder de vicieuze en gerespecteerde Mount Everest. Vlieg naar de beruchte Everest Base Camp, voor een iconische ervaring, genietend van de spectaculaire uitzichten, waardoor het de ultieme plek is voor avontuur en trekking. Vlieg met de helikopter naar afgelegen dorpen voor een ongerept uitzicht op de Himalaya, voordat je het oudste klooster van Khumbu Valley en het historische handelscentrum van Namche Bazaar gaat verkennen, dat nog steeds zijn oude cultuur en hartverwarmende gastvrijheid heeft behouden.  Wist je dat Nepal de enige levende godin ter wereld heeft? Net naast de deur vind je het land Bhutan, een boeddhistisch koninkrijk aan de oostelijke rand van de Himalaya, bekend om zijn prachtige en oude Dzongs en kloosters.  Wandel naar de Paro Taktsang (ook bekend als het Tijgers nest) met een hoogte van 7326 meter - het is de reis zeker waard. Bhutan biedt een verscheidenheid aan meeslepende ervaringen en is de thuisbasis van luxe accommodatie, wellness centra ’s in perfect gelegen in boeiende en schilderachtige landschappen.


India is een continent dat barst van degenen die op zoek zijn naar dat onvergetelijke avontuur, de met sneeuw bedekte Himalaya, slapend onder de sterren in de woestijn van Rajasthan tot aan de jungle van Kaziranga National Park. Of voor degenen die op zoek zijn naar de prachtige cultuur, de krioelende bazaars en prachtige tempels zoals de Taj Mahal. Wij bieden uw unieke kansen om deze diverse ervaringen te ontdekken, van privé vliegcharters en de majestueuze Pan-India Maharajas ’Express tot de beroemde culinaire hoogtepunten, waarvoor chef-koks van over de hele wereld naar India reizen. We kunnen ervoor zorgen dat u volledig wordt blootgesteld aan de magische kwaliteiten van India.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png