Midden Amerika

I don’t paint dreams or nightmares, I paint my own reality.

- Frida Kahlo -

Verscholen tussen twee grote continenten, zou je Midden-Amerika snel over het hoofd kunnen zien, en dat zou een enorme misser zijn. Gevuld met zulke prachtige en buitengewone flora en fauna en geschiedenis als geen ander, ontdek de groene dichte en oude regenwouden met enkele van de wereldwonderen, zoals het Maya-rijk gelegen tussen het Caribisch gebied en de Stille Oceaan, hetgeen resulteert in een ongerept klimaat tussen deze landen. Op vakantie gaan naar Midden-Amerika zal zijn schoonheid op zoveel manieren aan je onthullen, van de buitengewone biodiversiteit, actieve vulkanen en de tropische regenwouden tot prachtige meren, cenotes en eilanden.


Ontdek de prachtige en ontelbare schatten van deze landen, verken de cenotes en prachtige onderwatergrotten met grotduiken, spring uit een helikopter de Great Blue Hole in, vergezeld door duikexperts van wereldklasse, of ontmoet de prachtige kustlijnen van Mexico en Belize een overvloed aan zeeleven terwijl je je aansluit bij natuurbeschermers en gidsen bij het grootste koraalrif van het westelijk halfrond. Kajak op de Rio Frio in Costa Rica, of wandel door de jungle van Guatemala op zoek naar de Tikal-ruïnes en luister 's nachts naar de onvergetelijke geluiden van de brulapen.


Panama is een kosmopolitische en dynamische stad waar het moderne en het koloniale samenvloeien om een ​​ongelooflijke levendige sfeer te creëren.  Bezoek de prachtige Parel-eilanden om te ontspannen en fantastische witte zandstranden, duik in Coiba en zwem met "de groten" van de zee, de uitbundige biodiversiteit en de grote verscheidenheid aan soorten die ervoor zorgden dat het UNESCO werd. Panama is een idyllische bestemming voor de avonturier of om zich gewoon met veel grandeur terug te trekken.


Wandel samen met onze specialist in de wildernis van het Corcovado National Park, 42.000 hectare Pacific Lowland Rainforest dat uitmondt op verlaten stranden en waar turquoise wateren langs de kustlijn stromen. Beweeg door tribaal gecontroleerde gebieden, ga op zoek naar verschillende vogelsoorten, reptielen en boomsoorten voordat je aankomt in een afgelegen dorp dat wegglijdt in het inheems leven.


Midden-Amerika loopt over van oude geschiedenis en erfgoed met sites die meer dan 4000 jaar oud zijn, van Mexicaanse Chichen Itza- en Tulum-tempels tot de Tikal-tempels die majestueus boven de jungle van Guatemala uitsteken. Ontdek de oude manieren van de Maya's.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png