Noord Afrika & Midden Oosten

I did not write half of what I saw, for I knew I would not be believed.

- Marco Polo -

Noord-Afrika en het Midden-Oosten zijn bestemmingen die u zullen verbazen met hun charme, de golvende zandduinen van Noord-Afrika en de bakermat van het leven in het Midden-Oosten. Ga naar de majestueuze piramides van Giza en spring uit een vliegtuig en val in een vrije val over een van de zeven wereldwonderen. Reis naar Al Fayoun, een groene oase met palmbomen, watervallen en zeldzame wilde dieren. Reis naar Luxor, de thuisbasis van de Vallei der Koningen en tempelcomplexen. Ga de lucht in een hete luchtballon boven het ‘openluchtmuseum’ van Luxor. Vaar van Esna naar Aswan, de machtige Nijl op, in alle luxe comfort. Verken de oude ruïnes van Petra in Jordanië, de Wadi Rum-woestijn is een wildernis van hoog graniet, rode zandstenen bergen en smalle ravijnen die nog steeds worden bewoond door de bedoeïenen stammen.


Ontdek het Toukbal Nationale Park terwijl je de hoogste berg van Noord-Afrika in trekt. Omringd door dorpen van de Mizane-vallei, reis je naar schilderachtige weilanden voor een avontuurlijk avontuur met een duin buggy waarmee je diep in de Agafay steenwoestijn neemt. Israël de geboorteplaats van oude beschavingen en Bijbelse sites. Helikopter naar de noordelijke rand van de dode zee en vlieg over vergezichten van de oude stad, kloosters en bedoeïenenstammen. Ga naar de dode zee voor een mineraalrijke duik, breng de middag door met quad rijden over de duinen voordat je naar de sterren kijkt en kampeert in de Negev-woestijn terwijl je naar de zonsondergang kijkt.


Oman is een van de oudste beschavingen in het Midden Oosten, geïsoleerd door bergen, zandduinen en zee, waardoor het perfect is voor avonturen, de 's werelds grootste zandwoestijn, ga op zoek naar het zeldzame Arabische luipaard met een natuurbeschermer en verken de UNESCO-site van Wadi Dawkah naar het prachtige zeeleven en de oude "lava kussens". Oman heeft een overvloed aan natuurlijke wonderen die verrassend gemakkelijk te verkennen zijn. Het eiland Socotra ligt voor de kust van Jemen en zijn oeroude biodiversiteit brengt al jaren wetenschappers naar zijn kusten. Bezoek een traditioneel Socotran-dorp om in het heldere water te vissen en te duiken tussen een overvloed aan zeeleven. Ga naar de witte zandduinen van de zuidelijke kustlijn, afgelegen lagunes en privéstranden.


De glinsterende hoogbouw van de Emiraten, Dubai en Abu Dhabi zijn speeltuinen voor het hele gezin, prachtige musea, spannende activiteiten en accommodaties van wereldklasse. Saoedi-Arabië is een speeltuin voor alles wat avontuurlijk is.


Met onze lokale kennis en kenmerkende services zullen we dat onvergetelijke avontuur creëren waarnaar u op zoek bent. Laat ons u meenemen naar de bakermat van het leven en door het hart van deze prachtige bestemmingen.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png