Rusland

Destiny may ride with us today, but there is no reason for it to interfere with lunch.

- Peter the Great -

Rusland is het grootste land ter wereld en de topografie is even gevarieerd. Ontdek de geschiedenis van de Tsaren, van het romantische Sint-Petersburg tot het drukke en dynamische Moskou. Rusland is even aantrekkelijk als uitgestrekt. Onze reizen naar Rusland omvatten excursies met veel comfort, heli skiën in Siberië en geniet van de verbazingwekkende bevroren toendra. Verken het schiereiland Kamtsjatka dat wordt geflankeerd door een grote vulkaangordel met ongeveer 160 vulkanen, waarvan er 29 nog steeds actief zijn. Bezoek de Zwarte Zee vanwege de badplaatsen, de gemoedelijke sfeer met het prachtige landschap van de bergen van de Kaukasus.


Laat ons je begeleiden naar de iconische hoogtepunten van Moskou, zoals het arsenaalpaleis met de beroemde Orlov-diamant van 188 karaat, de Sint-Basilius kathedraal van het Rode Plein, het graf van Lenin, het machtige Kremlin of de opmerkelijke pracht van de Tretyakovsky-straat. Stap aan boord van een van de meest elegante en historische treinen en begin uw trans-Siberische reis.


Neem traditionele stoombaden en breng avonden door in een luxe eco dorp met uitzicht op het pittoreske meer, terwijl u wakker wordt met een hondenslee excursie naast deskundige trainers over de witte toendra. Leer navigeren en gedijen in het isolement van de Siberische outback, door onderdak te bouwen, te vissen, te speuren, voedsel te verzamelen en water te vinden. Verken het Baikal meer, het oudste en diepste meer ter wereld, en leer hoe de Siberiërs eeuwenlang in de regio hebben geleefd.


Terugkerend naar de beschaving om de rijke culturele geschiedenis en klassieke architectuur van Sint-Petersburg te ontdekken, zweef over de prachtige grachten, bezoek de indrukwekkende paleizen, het zomerhuis van Peter de Grote dat Versailles nabootst en prachtig versierde kathedralen. Verken de adembenemende Hermitage en Fabergé musea en omring jezelf met buitengewone kunst en architectuur.


Samen met de prachtige architectuur, geschiedenis, erfgoed en cultuur laten we u tijdens uw bezoek een nieuwe dimensie van Rusland ervaren. We hebben lokale specialisten van wereldklasse met wie we uitzonderlijke excursies, unieke avonturen, afgesloten afdelingen van musea bieden, proef de majestueuze wodka en kaviaar en ervaar de beste keukens in de meest elegante sferen.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png