Zuid Amerika

The love for all living creatures is the most noble attribute of man.

- Charles Darwin -

Zuid-Amerika is een verloren wildernis met adembenemende landschappen, charmante culturen, levendige steden, oud en fascinerend erfgoed. Van het grootste tropische regenwoud Amazone tot de panoramische grandeur van de Andes en het wilde Patagonië. Bezoek de energieke straten van Rio de Janeiro, the place to be met zijn wereldberoemde strand van Copacabana en carioca levensstijl. Sluit je aan bij onze jungle specialisten om de dichte Amazone-delta te verkennen voor een jungle-overlevingservaring onder leiding van een team van survival-specialisten die jouw elementaire instincten zullen testen en verbeteren. Verken de prachtige wetlands van de Pantanal, En bekijk een scala aan dieren in het wild, en help samen met deskundige wetenschappers bij het verzamelen van jaguars.


Argentinië is een mekka voor fijnproevers met zijn geweldige keuken en fenomenale wijnen, proef de festivalsfeer van het stadsleven in Buenos Aires. In Zuid-Amerika is het altijd mogelijk om voor ieder wat te vinden. Verwacht kleur, passie, flamboyante en voortreffelijke gastronomie in de stad, voordat we naar het westen gaan naar Mendoza, de wijnhoofdstad, brengen we je ook dichter bij de natuur. Mountainbike, kajak, paardrijden en vlot terwijl je de vogelrijke wetlands verkent. Reis naar het onofficieel erkende 8e wereldwonder, het Torres Del Paine National Park. Scheid jezelf af van de beschaving en wees één met het epische landschap terwijl je verder gaat per paard of helikopter. Geniet van gastronomische privélunches bovenop gletsjers en volg de ongrijpbare poema, die naast experts loopt terwijl je de vlaktes verkent.


Verken de kleinere landen die werkelijk verbazingwekkende landschappen en erfgoed zullen onthullen. Ontdek het beroemde hart van het Inca-rijk en verken de Heilige Vallei en Machu Picchu bovenop de Peruaanse Andes. ´Zie een overvloed aan Europese koloniale architectuur die het hele continent siert. Reis naar de Peruaanse Amazone en verken de weelderige jungle te voet en bekijk unieke en intrigerende dieren in het wild, waaronder 540 vogelsoorten, apen, luiaards, capibara's en slangen. Kajak door de fjorden terwijl je op zoek gaat naar verborgen watervallen, onderweg een reeks wilde dieren tegenkomt, voordat je kampeert onder de sterren van een avond in de Chileense wildernis.


De unieke fauna en geografische diversiteit van het dichte Amazone-regenwoud tot de ruige wildernis van Patagonië in het zuiden, Zuid-Amerika heeft het allemaal, van majestueuze landschappen tot zeldzame dieren in het wild. Het grote hoogtepunt van Zuid-Amerika zijn de magische Galapagos-eilanden met de meest zeldzame flora en fauna ter wereld.


Uruguay is het Zuid-Amerikaanse land dat bekend staat om zijn groene binnenland. Bezoek Ciudad Vieja, prachtig versierd met art deco-gebouwen, Punta del Este vanwege zijn accommodaties van wereldklasse, eindeloze mooie stranden en een glamoureus nachtleven, of ga het binnenland in om te genieten van de prachtige wijngaarden en culinaire hoogtepunten van Uruguay.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png