Cruisereizen

Cruisereizen

It seems to me that the natural world is the greatest source of excitement; the greatest source of visual beauty, the greatest source of intellectual interest. It is the greatest source of so much in life that makes life worth living.

- Sir David Attenborough -

De cruiseroutes die wij aanbieden zijn een klasse apart, een andere gemoedstoestand als het ware: vrijheid, grenzeloosheid en puur genieten. Ze vertegenwoordigen avonturen met grote grootsheid, zeil naar de meest buitengewone en adembenemende bestemmingen ter wereld met het comfort en de privacy van een megajacht, weg van de massa.

 

Met onze kenmerkende services zorgen we ervoor dat elk persoonlijk detail wordt behandeld, een van de kernwaarden is dat we zorgen voor een betrouwbare sfeer waarin uw veiligheid en comfort de hoogste prioriteit hebben. Geniet van de persoonlijke assistentie van het personeel aan boord, waaronder ervaren natuuronderzoekers, regiospecialisten, historici, duikinstructeurs en mediateams. Bij elke reis zorgen we ervoor dat je unieke avonturen beleeft onder leiding van geweldige expeditieleiders.

 

Maak kennis met de meest op maat gemaakte routes van spannende excursies, communiceer en ontmoet lokale gemeenschappen en verken enkele van de zeldzaamste dieren in het wild, buitengewone ecologische diversiteit op de planeet. 

 

We bieden een nieuwe kijk op cruises en op een bestemming. Vaar naar bijzondere bestemmingen, zoals een afgelegen eiland dat anders niet of nauwelijks bereikbaar zou zijn. En de prachtige fjorden en gletsjers van Groenland komen pas echt tot hun recht als je ze vanaf het water in hun volle glorie kunt zien.

Bestemmingen zoals Japan zijn ook ideaal om te verkennen per schip, een spa krijgt een nieuwe impuls aan boord van deze intieme megajacht. U komt op bestemmingen waar de grotere cruiseschepen niet kunnen aanmeren zodat u kunt genieten van een ontspannen sfeer met exclusieve service.

Voor degenen die het water of zelfs het onderwater willen, is er een onderzeeër aan boord, waterski's, kajaks of jetski's. En natuurlijk zijn er zoveel mogelijkheden om aan wal te gaan om uw bestemming te verkennen.

Onze cruisebestemmingen

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png