top of page

Alpinismo

Level up your Alpine Mountaineering with V&J

Don’t be afraid to dream big. It doesn’t matter where you come from. You can show the world that nothing is impossible.
- Nimsdai Purja -

Laten we het concept van avontuur naar een grotere hoogtes brengen, of je nu op zoek bent naar wandelingen door de meest adembenemende omgevingen zoals de Italiaanse Dolomieten, Torres del Paine in Chili, Machu Picchu in Peru, Patagonië in Argentinië of de magische landschappen van Bhutan, de natuurlijke schoonheid van China, de legendarische en eeuwenoude route in Japan of èèn van de favoriete bestemmingen van onze oprichter Jasper Sigon, British Columbia in Canada. We hebben de instrumenten, kennis en ervaring om u te voorzien van wandelexpedities die u een leven lang bijblijven.

Climbing, Picture (01).jpg

Bij dit soort extreme avonturen hangt het succes af van een nauwgezette voorbereiding. Met de juiste training, planning en mindset is geen summit of finishlijn onbereikbaar. We begeleiden je bij elke stap, welke kleding je moet aanschaffen, welke materialen je nodig hebt, trainingen en cursussen, checklists, fotografie en videografie, elk klein detail zorgt ervoor dat jij je alleen maar hoeft te concentreren op het bereiken van je dagelijkse doelen. De routes die wij ontwerpen zijn niet je doorsnee dagelijkse planningen, we ontwerpen ze zo dat we ervoor kunnen zorgen dat je tijdens je avonden en je rustmomenten volledig omringd bent door comfort, luxe en alle noodzakelijke benodigdheden om elke seconde van uw downtime volledig te optimaliseren, zodat je uitgerust en energiek bent voor de volgende dag.

Terwijl we bij sommige reizen de operaties vanuit de backoffice kunnen leiden. Leiden onze oprichters Jasper en Vanessa de meeste expedities en avonturen vanaf de voorkant. Met ervaring in wandelen, bergbeklimmen, duiken en jacht expedities blijven ze zoveel mogelijk V&J-expedities leiden. We weten waarom je wilt klimmen, wandelen, duiken en het onbekende wilt verkennen, omdat we deze passie delen. Het is dit gevoel dat we delen en de grootste waardering hebben voor waarom je dit avontuur of deze expeditie wilt doen, wat ons vastbesloten maakt om ervoor te zorgen dat jij je doel te bereikt.

Climbing, Picture (05).jpeg

Maar we werken natuurlijk niet alleen, we werken nauw samen met baanbrekende bergbeklimmers, operators en leveranciers van apparatuur die je naar de hoogste en meest extreme omgevingen over de hele wereld zullen leiden. Tijdens al onze operaties is veiligheid en voorzichtigheid onze eerste prioriteit. De omgevingen waarin we opereren vragen erom. Als gecertificeerde veilige reispartner van Global Rescue houden we toezicht op elk aspect van de expeditie en voorbereiding om ervoor te zorgen dat deze aan al onze veiligheidsnormen voldoen.

 

We willen je laten ervaren hoe het voelt om alles te geven wat je hebt om je doelen te bereiken, een gevoel, een ervaring die we niet kunnen beschrijven.

Climbing, Picture (06).jpg

Op jacht naar de hoogste toppen ter wereld

 

Door onze operationele ervaring in extreme omgevingen kunnen begeleide expedities naar de hoogste toppen ter wereld niet ontbreken. Bij Voyages & Journeys werken we nauw samen met de meest bekwaamde bergbeklimmers die echt tot de meest legendarische klimmers ter wereld behoren, sommige hebben zelfs wereldrecords. Dit stelt ons in staat om de meest exclusieve routes te ontwerpen die passen bij elk niveau van alpinisme. Van een meerdaags avontuur naar de top van de Mont Blanc, de Kilimanjaro of het Everest-basiskamp tot de meest beruchte toppen van 8.000 meter over de hele wereld.

 

Neem contact met ons op en laten we uw volgende top plannen.

RNAVT 7818

Empresa registada

em Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page