top of page

SPACE ADVENTURES

SKY IS NOT OUR LIMIT ANYMORE

LET'S REIMANIGE THE THRILL OF SPACE EXPLORATION

Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.

- Neil Armstrong -

De wolken zijn niet meer onze limiet. Laten we de sensatie van ruimteverkenning opnieuw uitvinden. Een reis naar de ruimte verandert ons perspectief op onze prachtige blauwe planeet echt en biedt ons ook de mogelijkheid om nieuwe manieren te ontdekken om de uitdagingen waarmee we op aarde worden geconfronteerd, op te lossen.

1.jpg

Toen 4 niet-professionele, volledig burgerbemanningen, ook bekend als de INSPIRATION 4 crew gelanceerd werden in de Dragon-capsule van SpaceX, cirkelen ze rond de aarde met een hoogte van 575 kilometer (357 mijl), ongeveer 160 kilometer (100 mijl) hoger dan het ISS. De baan is zelfs iets hoger dan de locatie van de Hubble-ruimtetelescoop, die in 2009 voor het laatst werd bezocht door een bemanningsmissie met de Space Shuttle. Met de Inspiration 4-missie openden ze de deur voor civiele ruimtevaart, en Voyages & Journeys is daar om je door alle stappen te begeleiden om astronaut te worden.

Tijdens het trainingsproces zal V&J optreden als uw persoonlijke missiebeheerbedrijf en zorgt voor alle planning, training, communicatie en administratie. We werken nauw samen met onze gasten om de reis eenvoudig te maken en samen met alle lanceringsaanbieders zorgen we voor een soepel missiebeheer. We zien het als onze eigen missie dat mensen en onze planeet zoveel mogelijk profiteren van ruimtereizen en we zien het als onze verantwoordelijkheid om manieren te vinden om deze processen zo eenvoudig en kosteneffectief mogelijk te maken.

 

Met de huidige vooruitgang van de wereldwijde ruimtevaart en onze kennis over de ontwikkelingen in de ruimte-industrie en rideshare-gemeenschappen zijn we in staat om neutraal advies te geven aan individuen, overheidsinstellingen, onderwijsprogramma's en commerciële organisaties die het als hun missie zien om onze manier van leven te verbeteren op aarde met de technologische vooruitgang van de ruimtevaart.

SpacePerspective-Horizontal-FullColor-KnockOut-CMYK.png

Eén van de meest inspirerende projecten waar we met trots deel van uitmaken, is Ruimte Reis bedrijf Space Perspective. Ze lanceerden echt een nieuw tijdperk in luxe en ervaringsreizen. Een ervaring die de sensatie van ruimteverkenning opnieuw verbeeldt met 's werelds meest radicaal zachte reis naar de ruimte. Ruimteverkenners en reisavonturiers die hun bucketlist willen upgraden, kunnen nu genieten van een uniek 360-graden uitzicht op onze prachtige planeet vanaf 30 km hoger. Stap aan boord van het ruimteschip Neptune, voortgestuwd door een ultramoderne ruimteballon ter grootte van een voetbalstadion. U zult genieten van deze sensationele ervaring vanuit het nieuwste comfort en de beste verstelbare stoelen om te genieten van het 450-mijls, 360-graden uitzicht. Een zes uur durende reis van constante verandering van oogverblindende uitzichten, een open oproep tot kleding, champagne en cocktails en episch entertainment aan boord, allemaal georganiseerd door de koning van Miami, David Grutman. En, geloof of niet, er is ook een badkamer aan boord.