top of page

America Cup 2024

37e Editie van de America Cup

April-2022

Ben jij erbij op de 37e editie van de America Cup?


Het is officieel, het Emirates Team New Zealand en het Royal New Zealand Yacht Squadron hebben zeer verheugd aangekondigd dat de 37e editie van de wereldberoemde America's Cup-race in 2024 in Barcelona, Spanje zal gehouden worden. Zoals verwacht zal Voyages & Journeys er zijn, en we willen jou daarheen brengen. De dag zal vol zijn met meet & greets, een liefdadigheidsevenement, DJ en veel bubbels gecombineerd met een ongelooflijke veel lol en sfeer tijdens het kijken naar de beroemdste zeilregatta ter wereld.

Zooming on Tablet

Een mix van geschiedenis en moderniteit, Barcelona is een iconische stad in Spanje, het heeft de ambities om de leidende stad te worden op het gebied van duurzaamheid en sociale impact, dus de aansluiting bij de America's Cup is duidelijk. De bestaande faciliteiten zijn van zeer hoge klasse voor het racen, team accommodaties, technische infrastructuur, superjachten en gebieden voor het America's Cup-evenementendorp waar spectaculaire evenementen plaats vinden gedurende de dagen, evenals een gemiddeld windbereik van 9-15 knopen tijdens het racevenster van september en oktober, het maakt Barcelona een ideale locatie om te racen.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

“Barcelona neemt een heel speciale plaats in de zeilgeschiedenis van Nieuw-Zeeland en we denken met trots terug aan het succes van ons zeilteam op de Olympische Spelen van 1992 en het resultaat van vier medailles. Barcelona zal een prachtige locatie zijn voor de America's Cup-races en de dames- en jeugdregatta's, en we kijken er naar uit om de America's Cup daar in 2024 te verdedigen terwijl we werken aan het promoten en uitbreiden van de zeilsport over de hele wereld " - zei Commodore van het Royal New Zealand Yacht Squadron Aaron Young.

Als huidige houder en beheerder van de America's Cup kijkt het Royal New Zealand Yacht Squadron uit naar aanhoudend succes voor het zeilen in Nieuw-Zeeland en de groei van de America’s Cup.


Houd onze social media in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de verdere ontwikkelingen van dit unieke evenement en mee te gaan op deze geweldige reis.

Zooming on Tablet

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page