Pic Unique Adventures.jpg

Unieke Avonturen

Vergezeld ons in Unieke Avonturen

Het is altijd onze droom geweest om unieke avonturen naar de meest afgelegen en spannende bestemmingen op de wereld te organiseren. Dit is ons doel, dit is onze missie; om jou de adrenaline te laten ervaren van het exploreren van het onbekende, de schoonheid van de natuur en wildernis op deze buitengewone planeet. Deze unieke avonturen zijn persoonlijk door onze oprichters Jasper & Vanessa op maat gemaakt, samen zullen we deze unieke en authentieke avonturen ervaren.

 

De V&J rally is een evenement die één keer in het jaar plaatsvindt, deze ongeëvenaarde ervaring zal jou met flair door de meest uitdagende, bekende en beruchte wegen in Europa begeleiden. We starten vanuit Amsterdam en de finish vindt plaats in Nice, Frankijk waar we de sport auto’s parkeren en veder zullen reizen per helikopter naar Monte-Carlo, Monaco waar we de meest beruchte F1 grand prix weekend zullen beleven.

 

Elk avontuur of reis die wij samen stellen, werken wij nauw samen met industrie collega’s die zelf in hun vak uitblinken, op deze manier kunnen wij onze hoge service kwaliteit garanderen. Geleid door de meeste ervaren en professionele begeleiders, openen wij deuren die voor de meeste dicht blijven. In deze unieke avonturen voorzien wij toegang tot de meest onbereikbare bestemmingen met ongeëvenaarde excursies en culinaire belevenissen. Deze destinaties zijn gecombineerd met de meest exceptionele accommodaties, van een buitengewoon loge in het uiterst noordelijke van Lapland, opmerkelijke loges gelokaliseerd op de meest magistrale locaties in Afrika tot naar een uniek uitzicht over de Torres del Paine in Patagonië terwijl u geniet van een spa na een dag wandelen.

Alaska &
Manitoba


Ijsland

Machu Picchu
& De Galapagos

De Schotse
Hooglanden


Argentinië

Israël &
Jordanië

Marrakesh,
Marokko

Afrikaanse
Safari