top of page
About Us (Header).JPG

Ons

Wie Zijn Wij

Excellence is never an accident. It is always the result of high intention, sincere effort, and intelligent execution.

- Aristotle -

Ontdek onze prachtige wereld via nieuwe generatie avonturen  

 

Wij streven ernaar om onvergetelijke avonturen en ervaringen te leveren die de vrije tijd van onze klanten volledig optimaliseren. Bij V&J verhogen wij de lat “van wat er mogelijk is” om de meest afgelegen bestemmingen over de wereld te ontdekken. Iedereen kan online een vakantie boeken, maar weet jij ook hoe te ontdekken en te verkennen, om een avonturier te zijn of te worden. Dit is de reden waarom Vanessa en Jasper Voyages & Journeys hebben opgericht, om jou deze uitzonderlijke mooie planeet te ontdekken op een avontuur dat je eeuwige herinneringen geeft.

About Us_Vanessa & Jasper.jpg

Daal af op de meest afgelegen en ultieme sneeuw pistes in Groenland terwijl je uitkijkt over de fjorden en toendra’s, neem een Predator buggy om de Agafay woestijn te verkennen, rijd door de Empty Quarter in Oman en leer de dansende zandduinen te lezen of sluit je aan bij je natuuronderzoeker aan boord en leer over het behoud van de Galapagos eilanden, vaar door de magische Salomons eilanden/Vanuatu eilanden en ontdek de onaangeraakte fauna en flora. Met jouw inspiratie, onze innovatie, en kennis, creëren we een uniek plan. Of het nu gaat om het bereiken van de top van de Uhuru Peak of het Tijgers Nest of het duiken naar scheepswrakken in 's werelds meest ultramoderne onderzeeërs, onze enige beperkingen zijn de grenzen van de verbeelding.

 

Door de jaren en reizen die we hebben gemaakt, heeft het ons de mogelijkheid geboden om nauw samen te werken met natuurbeschermers, biologen, echte pioniers van hun specialiteit voor natuuronderzoek. Hierdoor kunnen we de meest onontdekte, cultureel en geografische ecologische diverse bestemmingen over de hele wereld verkennen, die voor de meesten onbereikbaar zijn. In elke planning besteden we aandacht aan de kleinste details, met militaire precisie, om u een uniek perspectief te bieden op onze biodiversiteit, dieren in het wild, cultuur en hun tradities, en vooral op de manier waarop we reizen, onvergelijkbare ervaringen die u een leven lang bijblijven.

 

We willen een beter begrip en waardering ontwikkelen voor de bestemming die u verkent. Wat het avontuur of de vakantie ook vereist, we zijn erop uit om herinneringen te creëren om mee naar huis te nemen. We ondersteunen en moedigen naar waarheid verantwoord reizen aan, we vinden dat het onze missie is om elk van onze avonturen op de meest duurzame manier te bieden. We ondersteunen onderzoekers en helpen lokale organisaties om de natuur en natuurlijke habitatten in ecologische diversiteitsregio's over de hele wereld te beschermen.

About Us_Jasper.JPG

Jasper Sigon

Co-Founder

Met een passie voor avontuur en wildlife

  • Linkedin JS
  • Instagram JS
  • Facebook JS
About Us_Vanessa.jpeg

Vanessa Mestre

Co-Founder

Ander perspectief van de wereld te laten zien

  • Linkedin VM
  • Instagram VM
  • Facebook VM
About Us_Why travel with V&J, Header.jpg
WAAROM REIZEN
MET V&J
About Us_Explore with Purpose, Header.jpg
REIS MET
EEN DOEL
About Us_Our Promisse, Header.jpg
ONZE
BELOFTEE

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page