top of page

Jacht Expedities

Jacht Expedities

The sea, once it casts its spell, holds one in its net of wonder forever.

- Jacques-Yves Cousteau -

Yacht-Quest is voor diegenen die iets volledig off-market zoeken. Van alle historische ontdekkingen in de wereldgeschiedenis en zelfs vandaag de dag worden voornamelijk over zee gedaan. Het kan aan boord zijn van een ultramodern ontdekkingsjacht of een onderzoeksschip.

 

Elke reis vereist een uitgebreide planning en begint wanneer we elkaar voor het eerst ontmoeten, van deelname aan een onderzoeksschip om te assisteren en te observeren hoe de oceaanvervuiling te bestrijden, te navigeren tussen duizenden eilanden in de Stille Zuidzee of om naar Antarctica te varen. We veranderen uw kijk op wat er mogelijk is aan boord van een jacht. Samen met u kiezen we het perfecte jacht voor de door u gekozen bestemming

 

Door over de hele wereld operationeel te zijn, hebben we een netwerk van fantastische en ultramoderne superjachten en onderzoeksschepen kunnen samenstellen, door nauw samen te werken met de kapitein en de bemanning, garanderen we dat uw avontuur voldoet aan alle noodzakelijke richtlijnen. We gaan deel uitmaken van de bemanning van uw jacht, verkennen elke locatie, en ontmoeten al het personeel ter plaatse/lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat we alle benodigde vergunningen hebben verkregen. Waar ook ter wereld, onze specialisten zijn zeer bekwaam in het onderzoeken van uw bestemming, in samenwerking met lokale experts en autoriteiten, zodat we onvergetelijke routes kunnen samenstellen die al u verwachtingen zal overtreffen.

 

We visualiseren een jacht als een manier om de lat voor ervaringsreizen hoger te leggen, en zal onvergetelijke ervaringen opleveren. Bijna 80% van de wereldwijde manoeuvres van jachten vindt plaats op minder dan 20% van de wereldwijde oceaancapaciteit. Met de toenemende vraag naar ervaringsreizen en ons bewust zijn van het aantal nieuwe ontdekkingsreizigersjachten die op de wereldmarkt arriveren, zullen we in staat zijn om de perfecte match te vinden om bestemmingen over land, zee en lucht te verkennen. Het zal de ontdekkingsreiziger in jou inspireren.

 

Met de jaren van leven en werken op onze oceanen ontwikkelden onze oprichters hun ervaring om de meest onvergetelijke jacht expedities te navigeren, met veel aandacht voor detail, veiligheid, en het onderzoeken van elke locatie. In samenwerking met een zeer ervaren en gepassioneerde bemanning aan boord, leveren we jacht avonturen die de grens van ervaringsreizen verleggen.

Beschik over je eigen helikopter

Het is je favoriete bezit aan boord, om je eigen helikopter aan boord te hebben. Dit is cruciaal voor elk Voyages & Journeys Yacht Quest-avontuur, dit is echt uw "go-always anytime" aanpasbaar aan elke omgeving. Vooral vanaf een expeditie jacht biedt het zoveel mogelijkheden om het binnenland te verkennen en de meest ontoegankelijke regio's te bereiken.

 

In afwachting van welk deel van de wereld we varen, gebruiken we alleen de modernste helikopters en de allerbeste regionale vliegeniers, en vervoeren we indien nodig zelfs helikopters over continenten. Vanwege de specialisaties van onze avonturen, opereren we in de meest veeleisende omgevingen, landen op het helikopterdek en berghellingen, zorgen we ervoor dat we vliegeniers met jarenlange ervaring rekruteren.

 

Per helikopter aankomen op een helikopterdek van een superjacht is voor velen gewoon flair, wij zien dit als de ultieme kans om de ongerepte en meest afgelegen gebieden te verkennen, landinwaarts te vliegen, en de buitengewone wildernis en dieren in het wild te ontdekken Verder naar nabijgelegen eilanden met afgelegen dorpen voor de meest onvergetelijke interacties met verschillende culturen of ski naar beneden vanaf de meest opwindende sneeuwhellingen rond de fjorden op de meest exceptionele bestemmingen.

La Datcha, Picture 13.jpg
Yachts Expeditions, Picture (2).jpg

Beschik over je eigen onderzeeër

De exploratie & super jachten van tegenwoordig zijn in hoge mate op maat ontworpen en individueel ontwikkeld, maar ze brengen ook een revolutie teweeg in de manier waarop we naar de diepten van onze oceanen duiken.

 

Bijna 80% van onze oceanen zijn nog niet verkend, met de huidige technologie kunnen we toegang bieden tot de diepste diepten in de meest veilige en comfortabele manier. De uitstekende regulaties van veiligheid en comfort zorgen voor onvergetelijke ervaringen. Dit stelt ons in staat om nieuwe bestemmingen te onderzoeken en te verkennen en ongelooflijke schema samen te stellen met de hoogste veiligheidsnormen.

 

Ontdek de prachtige en kleurrijke paradijzen vol zitten met leven, een onderzeeër kan worden gelanceerd en opgehaald van het door u gekozen jacht en zorgt ervoor dat uw ervaring elegant en goed georganiseerd is.

 

Het opnemen van een duikboot in uw reisschema voegt uniek element toe aan elk avontuur. Slechts weinigen ter wereld verkennen in een onderzeeër, je zult een wereld ervaren die nog volledig onontdekt is, en die maar door een handje vol mensen ervaart is.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page