top of page

Balearen Eilanden

Zeil de Balearen Eilanden

September-2023

Combineer hoogwaardig zeilen met de heilige drie-eenheid van de Balearen-archipel. Wit zand en de azuurblauwe zee. Ervaar de spanning van 's werelds beroemde regatta en ontdek de verborgen juweeltjes van deze eilanden terwijl je rustig onder zeil vaart. Zet je charteravontuur om tot herinneringen voor het leven.

Zooming on Tablet

Verken de 1.723 km lange kustlijn van de Balearen, wat net zoveel is als Portugal. We hebben een unieke route samengesteld langs enkele van de 375 stranden, inclusief een bezoek aan Sa Calobra - het wilde kind van Mallorca; kajak in ongerept zand verborgen standen en peddel door een natuurlijk amfitheater van kliffen; ga voor anker op een rustig strand op Formentera zoals Playa Migjorn of het beroemde strand van Illetes, waar de enige strandclub die op uw jacht of kitesurfen bij Playa de Llevant. We hebben deze route samengesteld voor de zeil- en actiefanaten onder ons die op zoek zijn naar het ultieme zeilavontuur in de Middellandse Zee, met als kers op de taart het van dichtbij meemaken van de finale van de 37e America’s Cup editie in Barcelona.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Begin uw reis in de prachtige Port de Sant Antoni op Ibiza. De bestemmingen zijn zo bedacht dat de vaarroutes kort zijn, maar ideaal om die perfecte hoek van 30 graden te bereiken. Zo heb je alle tijd om volop te genieten van de geweldige strandfronten en hotspots langs de eilanden, maar ook van alle duik hotspots voor ongelooflijke duikavonturen.

Op Ibiza kun je met Italiaanse Vespa-motoren door de wijngaarden rijden of vaar op Formentera met het aanboord water speelgoed naar een strandclub. Ga naar het verloren Baleareneiland Cabrera en verken dit uitgestrekte, verlaten eiland, onbewoond op 12 parkwachters na. Snorkel rond de 19 eilandjes in een beschermd gebied van 100km2. Spot walvissen, vinvissen, rissodolfijnen en bultruggen. Het is pure en ongeraffineerde natuur. De volgende ochtend wordt je wakker in het oosten van Mallorca, waar het leven een strand is. Cala Barca betekent rustige ochtenden, luchtige lunches en prachtige zonsondergangen gecombineerd met sundowners.

Zooming on Tablet

Vaar naar de mooiste stranden van Menorca, Cala Mitjaneta en Cala Trebalúger, waar de voetafdrukken bij zonsopgang alleen van jou zijn. Verken de rustige kustlijn van Menorca per zeekajak of ga aan land om te mountainbiken. De zonsondergang bij Cova d’en Xoroi is werkelijk fenomenaal, deze locatie heeft cocktailbars ingebouwd in kliffen en een discotheek die rockt tot het ochtendgloren. Geniet de volgende ochtend van uw ontbijt met uitzicht op de ongelooflijke kliffen van het door UNESCO beschermde schiereiland Cap de Formentor. Ga mee op een tender en ontdek het grotduiken. Rotsklimmen boven de oceaan. Snorkel op locaties met schorpioenvissen en regenbooglipvissen. Vervolg de reis door Valldemossa Marina naar een Balearen-Eden, Dragonera Island, waar het duiken episch is en wordt bewaakt door gekko's en valken, deze natuurlijke schat wordt omringd door twee scheepswrakken op 30 meter diepte. De volgende ochtend Word wakker in Andratx, een prachtige natuurlijke haven omringd door dennenbossen. Verken de meest wilde hoek van Mallorca per 4x4 quad. Ga samen met uw V&J-specialist aan boord naar Cala d'Egos. Deze zanderige swoosh wordt afgescheiden tussen neerstortende kliffen.


De route naar Port Vell, Barcelona wordt nachts uitgevoerd om getuige te zijn van de grootste finale van de zeilregatta's, de America's Cup.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page