top of page

Hodor

De Hodor

Junie-2020

Met spectaculaire tenders, speelgoed, professionele duikuitrusting en vliegtuigfaciliteiten, opent dit 66 meter lange schaduwschip echt de deur naar geweldige avontuurlijke reizen naast een superjacht. Als een van de meest verwachte onthullingen van 2019, veroorzaakt Hodor grote opwinding in de wereld van expedities met zijn vloot van buitengewoon speelgoed wat de gasten echt een onvergetelijke ervaring biedt. Maar het super opwindende deel zijn de mogelijkheden van Hodor om toegang te krijgen tot de meest afgelegen gebieden, waar we unieke onderwaterexpedities en helikoptervluchten kunnen maken en een brede selectie aan recreatieve gadgets tot onze beschikking hebben voor zowel excursies op het water als op het land.

Zooming on Tablet

Het is de eerste lancering in de Shadow Cat-serie van het Australische ontwerpbureau Incat Crowther, gebouwd om het 87 meter lange Lonian superjacht te ondersteunen. Met zijn ingenieus multihull-ontwerp voldoet het aan alle eisen zonder aan nautische mogelijkheden in te boeten. Een speciaal IMO Tier 3-conform uitlaatreinigingssysteem vermindert de uitstoot van broeikasgassen door het schip. Afgezien van twee actieve Humphree op-interceptors het achterschip, die pitching-bewegingen tijdens het varen verminderen, hoefden er geen extra stabilisatiesystemen op Hodor te worden geïnstalleerd, gezien de inherente stabiliteit die het rompontwerp biedt.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Elke centimeter van Hodor is volledig op maat gemaakt, aangezien ontwerpers en scheepsarchitecten van het project nauw samenwerkten met de eigenaar van het schip, die op zoek was naar uitbreiding van de recreatieve mogelijkheden en extra benodigdheden zoals bemanning en uitrusting. Dit specifieke ontwerp geeft dek- en opbergruimte echt een andere dimensie en biedt een ongelooflijke stabiliteit en efficiëntie op het water met behoud van het grootste comfort.

Wat te vinden aan boord


Hodor heeft zijn eigen geavanceerde duikcentrum, dat volledig is uitgerust met compressoren, NITROX- en O2-faciliteiten en een decompressiekamer in het jachtziekenhuis. 20 bemanningsleden, die allemaal zijn ondergebracht in tweepersoonskamers en tweepersoonskamers die aan de ILO voldoen.


De kracht van Hodor ligt in het vermogen om veilig een vloot van vijf tenders op het achterdek te vervoeren en om helikopteroperaties uit te voeren met een volledig gecertificeerd D-waarde helikopterlandingsplatform van 16 meter dat plaats biedt aan helikopters tot 6 ton, zoals een van onze favoriete helikopters de EC145. De grote knikgiek en de twin-beam kranen staan klaar om te lanceren en ontvangen een verscheidenheid aan tenders, waarvan de grootste een 17 meter lange achtervolgingsboot met vier hoogwaardige buitenboordmotoren is. Naast al die adrenaline-aangedreven tenders, zul je Hodors eigen onderzeeër vinden, volledig voorbereid om je een werkelijk unieke en meeslepende ervaring te bieden, waarbij je de verborgen diepten van de oceaan verkent. Als je denkt dat dit het is, vind je een beetje verder onder het dek, de speelgoedkist van deze avonturier jetski's, terreinvoertuigen en duinbuggy's.


Met Hodor die u op uw reis vergezelt, staat u een geweldig en uniek avontuur te wachten

Zooming on Tablet

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page