top of page

De Zonsverduistering

De Zonsverduistering 2021

Juli-2020

Beleef het ultieme avontuur naar Antarctica, bekend om zijn adembenemende landschappen, diverse dieren in het wild en mogelijkheden voor wetenschappelijk onderzoek, natuurbehoud en ontdekking. Op 4 december 2021, vindt hier een once-in-a-life-time fenomeen plaats: een totale zonsverduistering. Sluit je aan bij je medegasten op het dek terwijl de helderheid van Antarctica verandert in duisternis - het beschrijven als een verbluffende ervaring is niet genoeg. V&J heeft fantastische cruisereizen waarmee u dit ongelooflijke fenomeen in grote grandeur kunt ervaren.

Zooming on Tablet

Optie 1

Totale zonsverduisteringen zijn zeldzaam op Antarctica; het is 16 jaar geleden dat mensen getuige waren van de eerste Totale Zonsverduistering op het 7e continent. In 2021 nemen we je mee op een buitengewone Solar Eclipse Voyage, samen met een voormalig NASA-wetenschapper. Gemaakt voor eclipsjagers of voor iedereen die iets unieks wil ervaren, biedt de reisroute de zeldzame kans om getuige te zijn van de totale zonsverduistering terwijl je ook voet zet op Antarctica. Eenmaal daar krijg je ook de kans om de zelden bezochte sub-Antarctische Falklandeilanden en Zuid-Georgië te verkennen. Tijdens uw reis krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan lezingen onder leiding van de voormalige NASA-wetenschapper die bekend staat als "Mr. Eclipse ”, die heeft deelgenomen aan 29 eclipsexpedities over de hele wereld, terwijl hij de regio, zijn natuur en geschiedenis leerde kennen. Op 4 december, de dag van de Total Solar Eclipse, ontvang je een eclipsbril en een uitnodiging voor een speciale avondviering waar je je eclipservaring kunt herbeleven met medepassagiers. De opwinding van de reis gaat verder terwijl uw schip vervolgens vertrekt naar Zuid-Georgië en de Falklandeilanden, waar u regio's gaat verkennen die rijk zijn aan dieren in het wild en poolgeschiedenis.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Optie 2

Ervaar deze uitzonderlijke poolverduistering aan boord van uw privéjacht met onze V&J Yacht Quest, laat u inspireren terwijl u ontspant in volledige pracht. Samen met een professionele fotograaf die u helpt bij het maken van de perfecte foto terwijl u luistert naar een astronomische wetenschapper die de zonsverduistering belicht, een werkelijk buitengewone ervaring. Tijdens deze reis zeilen we naar Enterprise Island op zoek naar bultruggen en orka’s gaan, stap aan boord van de helikopter om de bergen af te skiën boven het prachtige uitzicht op de fjorden. Duik in het diepblauwe water van Paradise Bay met je onderzeeër en sta versteld van het onderwaterparadijs van Antarctica. Bezoek de oude walvisstations en de achtergelaten scheepswrakken. Vlieg naar Mount Shackleton om te genieten van een glaasje bubbels terwijl je geniet van de unieke zonsondergang, ga op bezoek Trinity Island, de thuisbasis van verschillende pinguïnkolonies, om te zien hoe ze bloeien. Maak van 2021 een ervaring van je leven door de Witte Woestijn te combineren met een spectaculaire totale zonsverduistering.

Als aanvulling op de ringvormige zonsverduistering op 10 juni 2021 eerder dit jaar, zal de circumpolaire ring van Vuurverduistering beginnen in Rusland en vervolgens over Groenland gaan en eindigen in Canada. De circumpolaire Totale Zonsverduistering is uitsluitend zichtbaar vanaf Antarctica. De maximale duur is 1 minuut en 54 seconden, net als de zonsverduistering de Weddellzee binnengaat naast het Antarctisch Schiereiland. Misschien zullen honderden onderzoekers op de verschillende Antarctische bases getuige zijn van een gedeeltelijke zonsverduistering. Het eclips pad buigt naar het westen en loopt over de dunbevolkte South Orkney-eilanden.

Zooming on Tablet

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page