top of page

Expeditie Jachten

Expeditie Jachten

Januari-2022

We zijn altijd op zoek hoe we uitzonderlijke avonturen en reizen naar de uiteinden van de aarde kunnen creëren. Een van onze favoriete manieren is de implementatie van een expeditie jacht, deze megajachten zijn een verlengstuk van onze passie voor avontuur en verkenning.

Zooming on Tablet

Met een expeditie jacht tot uw beschikking is het enige dat u zal beperken uw eigen verbeeldingskracht, dat is waar wij aan te pas komen, bestemmingen zoals de Salomonseilanden, Vanuatu-eilanden, Raja Ampat, Noorwegen, Groenland, Faroe eilanden, Antarctica en de Noordpool en zo veel andere bestemmingen worden echte speeltuinen voor de avontuurlijke onder ons. Verken de meest afgelegen omgevingen en archipels die normaal niet toegankelijk zijn voor de buitenwereld, samen met de meest opwindende tenders en speelgoed aan boord zoals helikopters, duikboten, duikcentrum met hyperbare kamer, jetski’s, sneeuwscooters, BigBo de lijst gaat maar door en door, dit zijn de perfecte ingrediënten voor excursies met een hoog octaangehalte en ongeëvenaarde ervaringen.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Van heli skiën in British Columbia tot duiken met je eigen duikboot in de Stille Zuidzee of onder een ijsplateau op Antarctica, werkelijk alles is mogelijk met dit soort type jacht. Uitgerust met ijs brekende rompen kunnen deze gespecialiseerde jachten een langere tijd van de kust af varen en zonder inmenging door de meest uitdagende wateren navigeren. Varen met deze type jachten biedt u en uw familie de perfecte combinatie van elegantie en uitzonderlijke avonturen.

Met onze specialisaties in jachtservices zorgen wij ervoor dat elk klein detail wordt geregeld, van de wijn die u wilt tijdens uw lunch en diner aan boord tot alle operationele planning en vergunningen, jachtvoorbereidingen, onderduikboot services, helikopteroperaties, fotografie en film om elk mooi moment vast te leggen, met V&J is alles gedekt. Met één van onze expeditie gidsen aan boord kunt ​​u en uw gezin ongeëvenaarde land en zee excursies ervaren.


Expeditie jachten zijn ontworpen om naar de verste uithoeken van de wereld te reizen en u het avontuur van uw leven te bieden.

Zooming on Tablet

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page