top of page

Extreme Bestemmingen

Zet Koers naar 's Werelds Meest Extreme Bestemmingen

September-2022

Iedereen kent de beroemde jachtbestemmingen zoals de Middellandse Zee of delen van het Caribisch gebied, wat natuurlijk nooit saai is. Bij Voyages & Journeys willen we je de mogelijkheden laten zien buiten deze bekende vaarroutes, routes waar we echt in ons element zijn! En dan hebben we ook onze "ben je helemaal gek" bestemmingen, wat wordt gezien als gevaarlijke reiszones is voor ons een bestemming voor het ultieme avontuur.

Zooming on Tablet

Met de verbazingwekkende mogelijkheden die de dag van vandaag mogelijk zijn met de nieuwste ontdekkingsjachten, wordt de lijst met NO-GO bestemmingen over de hele wereld kleiner en kleiner, uiteraard bestemmingen zoals de Golf van Guinee of het eiland Margarita zijn nog steeds Piraten hotspots. Maar enkele van 's werelds meest afgelegen en uitdagende bestemmingen beginnen hun geheimen prijs te geven. Bij V&J besteden we aanzienlijk wat tijd tijdens onze dagelijkse activiteiten om deze bestemmingen te bestuderen en op de hoogte te blijven, dankzij deze inspanningen zijn we in staat om uitzonderlijke jacht expedities te ontwerpen en aan te bieden in deze afgelegen uithoeken van de wereld voor de rusteloze jachteigenaren, charteraars.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Helaas worden de uitdagingen en beperkende factoren in verkenningstermen rond deze bestemmingen door de mensheid zelf gecreëerd. Piraterij, conflictgebieden, slechte beveiliging en zelfs kernwapen proeven maken sommige plaatsen onbereikbaar. Dit soort expedities vereist vaardigheid, kennis en knowhow van gespecialiseerde gidsen of piloten, om nog maar te zwijgen van de lokale relaties waar je moet over beschikken om de juiste vergunningen te verkrijgen. Dit is waar de kracht, betrouwbaarheid en kennis van V&J van pas komt, met het diepgaande achtergrond van Vanessa en Jasper van hun werkzaamheden in de meest barre omgevingen over de hele wereld tijdens hun offshore werkzaamheden, zijn we bij V&J meer dan voorbereid om de meest opwindende expedities aan te bieden, of u nu een jachteigenaar, charteraar of makelaar bent.

Om expedities van dit kaliber uit te voeren, moet je dit niet lichtvaardig opvatten, de kosten kunnen aanzienlijk oplopen, maar die kosten vallen in het niets in vergelijking met de waarde van het jacht en, nog belangrijker, de veiligheid van de passagiers. De basis van een onvergetelijke jachtexpeditie is planning, planning en voorbereidingen voor eventuele onvoorziene of medische onvoorziene gebeurtenissen. Onder deze extreme bestemmingen kan een ziekenhuis zelfs per helikopter meer dan een dag ver zijn. Tijdens heliski-operaties op Groenland of Antarctica moet er een tweede helikopter of tweede schip zijn voor reddingsoperaties. Tijdens onze jachtexpedities is er altijd een V&J-specialist aan boord om de kapitein en de bemanning bij te staan ​​in onverwachte situaties en om te helpen door de richtlijnen van de beste managementpraktijken te volgen om de lozing van verontreinigingen in het milieu te voorkomen of te verminderen.

Zooming on Tablet

Ben jij geïnteresseerd in een jachtexpeditie naar de uiteinden van de aarde?


Hier zijn een paar van onze bestemmingen waar we dit soort avonturen kunnen aanbieden: De Andaman & Nicobar Eilanden, Antarctica, Noordpool, Socotra, Noordwest Passage, Papoea Nieuw Guinea, De Solomon Eilanden, De Vanuata Eilanden

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page