top of page

Gezin

Op Avontuur met de Familie

Februari-2020

Het avontuur zoeken met uw kinderen (jong of ouder) is ongelooflijk lonend voor het hele gezin. Als er iets is dat we hebben opgemerkt, is dat gezinnen voorzichtiger zijn in hun benadering van ervaringsreizen. De laatste jaren is het gebruikelijker om een villavakantie of resort te boeken op een comfortabele plek en dicht bij het strand, ingesloten in een ontspannen omgeving. Er is ongetwijfeld een verschil in het bieden van kinderopvang en een stressvrije sfeer in de meest afgelegen en avontuurlijke omgevingen over de hele wereld, wat zich vertaalt in het feit dat mama en papa de welverdiende ontspannende tijd krijgen terwijl ze genieten van prachtige ervaringen die met de hand voor hen zijn gemaakt. V&J werkt met veel plezier samen met jonge generaties, omdat we kunnen zien dat het zoveel nieuwe mogelijkheden ontsluit.

Zooming on Tablet

Het is het grootste geschenk om de volgende generatie voor te lichten over de prachtige ecologische diversiteit en fauna die onze planeet bezit, terwijl we hen tegelijkertijd attent maken op de vreselijke gevolgen van klimaatverandering en de lijst met bedreigde diersoorten die steeds groter wordt. Er is geen betere voldoening dan te zien hoe een kind nieuwe leefgebieden verkent en er zo enthousiast over is.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Tijdens de planningsfase verandert er voor ons niets, we doen nog steeds uitgebreid onderzoek naar elk aspect van de reis om ervoor te zorgen dat we elk detail van veiligheid en gezondheid behandelen. Zoals je misschien al gemerkt hebt, streven we echt naar een vertrouwensrelatie met elke klant en tijdens onze planning houden we nauw contact om deze naar de wensen van de klant vorm te geven. Op verzoek zoeken we ook au-pairs, docenten of babysitters om zich bij het gezin aan te sluiten, zodra we de behoeften van het gezin en de voorkeuren en afkeren van kinderen hebben begrepen. We willen ervoor zorgen dat elk gezinslid betrokken wordt bij alle activiteiten, zodat ze die momenten kunnen delen.