top of page

Horizon

Op de Horizon

Maart-2020

Als je onze blijvende passie voor avontuur deelt en de meest verbazingwekkende delen van onze prachtige planeet verkent, dan ben je hier op de juiste plek.

Zooming on Tablet

Tijdens deze moeilijke Covid-19-tijden moeten we een pauze inlassen op onze reizen rond de wereld. Ons hart houdt echter nooit op met racen voor het volgende avontuur en samen kunnen we beginnen met het ontwerpen van uw volgende reis. Neem contact met ons op en laten we samenkomen via een videogesprek, en de extra tijd die nu beschikbaar is, goed gebruiken! Laten we de geest actief houden, vooruit kijken en unieke avonturen realiseren naar verbazingwekkende bestemmingen.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

We blijven spannende nieuwe reisroutes creëren voor wie later dit jaar of daarna wil reizen. De ontwerpstrategie van Voyages & Journeys stelt ons in staat om uw reisdromen werkelijkheid te laten worden door zeer persoonlijke diensten aan te bieden. Hieronder beschrijven we de stappen van onze planningsstrategie:


  • Aan het begin van elk Voyages & Journeys avontuur, elke vakantie, beginnen we met een primaire inspiratiebijeenkomst, videogesprek of telefoongesprek, waar we elkaar, je familie of je reisgenoten leren kennen. Dit zijn voor ons cruciale details. Nu we elkaar niet meer kunnen ontmoeten, nemen we contact met je op via Video Call

  • Voyages & Journeys heeft unieke reizen met een rijk en geweldig portfolio, onze reisprofessionals hebben geweldige ideeën, inspiratie en samen ontwerp en plan je elk detail tot in de perfectie om je droom vakantie/reis te creëren. Met videobellen, een schat aan levens veranderende beelden, helpen we je je reis te visualiseren.

  • We kunnen een reeks reisroutes ontwerpen voor meerdere reizen/alleen dat ene verbazingwekkende avontuur. We hebben nauw contact met meerdere internationale reis associaties en lokale instanties om te zien wanneer we onze reizen kunnen beginnen.

  • Op het moment dat we zien dat de reisbeperkingen worden opgeheven, nu landen de grenzen heropenen en die gebieden weer deuren openen voor toerisme.

Begeleiding met onze professionele organisatie, zullen we verbazingwekkende, unieke ervaringen definiëren die zullen bevestigen dat uw reis uniek zal zijn en het doel zal hebben waarnaar u op zoek bent. Het is deze en onze aanhoudende passie die elke reis absoluut uniek maakt voor de moderne reiziger.

Zooming on Tablet

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page