top of page

Huwelijksreis

Huwelijksreis

November-2021

“Nu meer dan 2 jaar geleden zijn Vanessa en ik getrouwd, het was een dag om nooit te vergeten. Tot de dag van vandaag ontvangen wij nog steeds complimenten van onze familie en vrienden hoe geweldig de bruiloft en het feest was. Wat voor ons ook echt een belangrijk onderdeel was, was onze huwelijksreis, het was een periode waarin we ons echt wilden terugtrekken en van elkaar konden genieten op een onvergetelijk avontuur, voor ons was dat Cuba” – Jasper Sigon

Zooming on Tablet

Het huwelijk is zo'n gedenkwaardige periode in je leven, het is alleen maar passend dat je huwelijksreis de reis van je leven moet zijn, het is letterlijk een van de belangrijkste vakanties die je ooit zult maken. We begrijpen meer dan ooit dat zo'n feestelijke gelegenheid uw interesses en inspiratie volledig moet aanspreken. Uw kunt heerlijk genieten van de prachtige turquoise wateren rond uw oceaanvilla en de prachtige stranden in Fiji, de Malediven of de Seychellen maar als u hunkert naar adrenaline en avontuur naast uw gekoelde glas champagne en luxe accommodatie, dan staat u zeker iets te wachten.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

We zijn hier om ervoor te zorgen dat uw huwelijksreis echt uitzonderlijk is. Of je nu op zoek bent naar een exotische eilandervaring in het hart van de Indische Oceaan of de Stille Zuidzee, een prachtige reis door Raja Ampat of een avontuur vol actie en adrenaline in Noorwegen, Costa Rica, de prachtige Galapagoseilanden of Australië en Nieuw-Zeeland, V&J neemt je verder dan het buitengewone.

Een avontuurlijke huwelijksreis betekent dat we u begeleiden naar bestemmingen buiten de gebaande paden. Breng de nacht door op de meest buitengewone sterrenkijklocaties, zoals een luxe tentenkamp in de empty quarter, Oman, de wildernis van British Columbia of West-Australië en ervaar uitzonderlijke biodiversiteit en activiteiten, van zwemmen met walvishaaien en walvissen tot onvergetelijke safari’s, heli mountainbiken of paardrijden in het prachtige natuurgebied Wanaka, Nieuw-Zeeland.

Zooming on Tablet

Er zijn ook prachtige huwelijksreis bestemmingen dichter bij huis waar u de intensiteit en de romantiek kunt opvoeren. Ontdek de elan van Portugal, de prachtige landschappen van Italië of reis naar het land van vuur en ijs - IJsland, stap in je eigen predator buggy en rij door de Agafay woestijn in Marokko. Wij bieden ervaringen voor de echte adrenalinezoekers voor elk seizoen. Wat voor soort spanning je ook zoekt, er is een avontuurlijke huwelijksreis die op je wacht! Wij kijken ernaar uit om uw ​​huwelijksreis te realiseren die verder gaat dan het buitengewone.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page