top of page

Natuurlijke Wereld

Ontdek Onze Natuurlijke Wereld

Maart-2022

Onze planeet is gevuld met adembenemende nationale parken met een buitengewone biodiversiteit en prachtige dieren in het wild, elk met hun eigen doel om de magische fauna en flora in stand te houden en waarvan wij getuige mogen zijn. Het scala aan ervaringen dat we bieden in de natuurlijke wereld omvat een verscheidenheid aan uitzonderlijke en soms extreem afgelegen wereldwijde bestemmingen ieder met hun eigen unieke kenmerken. Het bereik is eindeloos, van jachtexpedities die de meest ontoegankelijke plekken op aarde ontdekken, tot extreme poolgebieden, of door Hang Son Doong ('s werelds grootste grottenstelsel in Vietnam), waarbij we de bergachtige bossen van gouden stompneusapen in Midden- en Zuidwest-China volgen, de bruine beer uit het verre oosten op het schiereiland Kamtsjatka in Rusland, of naar de safari's door de diverse ecosystemen in Afrika. Wat er ook op je reisbucketlist staat, we kunnen je meenemen naar het hart ervan.

Zooming on Tablet

Met nog zoveel natuurlijke schoonheid om te aanschouwen over de hele wereld, elk met prachtige bezienswaardigheden en dieren in het wild, is het niet eenvoudig om uit te filteren hoe je verantwoord naar deze bestemmingen kunt reizen, om nog maar te zwijgen van de logistiek en voorbereidingen die gepaard gaan met bestemmingen als deze. "Specialist" is tegenwoordig een vrij algemeen woord, touroperators zijn tegenwoordig niet meer zo specialistisch - meestal is het een A naar B-pakket met veel extra kosten. Wij zijn van mening dat onze op natuurbehoud gerichte benadering ongeëvenaard is in de branche.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Of het nu gaat om het fotograferen van ijsberen en beluga-walvissen in Manitoba, het volgen van de Kermode Bear in het hart van British Columbia, het volgen van de ongrijpbare Puma in Patagonië door het Torre del Paine National Park, een persoonlijke ontmoeting met de bedreigde gorilla's in Virunga National Park, de orang-oetan in Gunung Leuser National Park, of duiken door een onderwaterbos van kelp met zeeleeuwen en zeeotters in Monterey Bay. We ontwerpen elk van deze unieke routes die u onvergetelijke ontmoetingen met dieren in het wild zullen bezorgen.

Na alle uitzonderlijke natuurlijke documentaires verteld door de legendarische Sir David Attenborough (sterk aanbevolen om te kijken), zijn we zo blij om te zien dat de voormalige president van de Verenigde Staten, Barack Obama, een vijfdelige documentaire "Our Great National Parks" vertelt op Netflix. Deze documentaire belicht enkele van 's werelds meest verbazingwekkende nationale parken. Wist u dat president Barack Obama meer openbare gronden en wateren beschermde dan enige andere Amerikaanse president? Zijn op natuurbehoud gerichte principes zijn beslist niet te missen! Onze fauna en flora over de hele wereld verdienen het om te worden beschermd en behouden. Een geweldige manier om dit te begrijpen is door deze spectaculaire documentaire te bekijken en te begrijpen hoe deze wonderen eruitzien als ze gedijen.

Zooming on Tablet

De avonturen die wij creëren met V&J zijn ontworpen om je zo dicht mogelijk bij de natuurlijke wereld te brengen, wat er ook voor nodig is, maar zonder het milieu te storen of schaden. De fauna en flora van onze nationale parken zijn meer dan alleen maar landschap. Hoe ruikt het regenwoud? Wat gebeurt er onder de golven van de oceaan? Wat is er zo opmerkelijk aan een donkere vochtige grot? Ga met ons mee op een reis en ontdek een magische wereld, wij creëren herinneringen en verhalen die voor altijd bij je blijven.


Journey through the natural wonders of our shared birthright.

- Barack Obama -

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page