top of page

Natuurlijke Wereld

Ontdek Onze Natuurlijke Wereld

Maart-2022

Onze planeet is gevuld met adembenemende nationale parken met een buitengewone biodiversiteit en prachtige dieren in het wild, elk met hun eigen doel om de magische fauna en flora in stand te houden en waarvan wij getuige mogen zijn. Het scala aan ervaringen dat we bieden in de natuurlijke wereld omvat een verscheidenheid aan uitzonderlijke en soms extreem afgelegen wereldwijde bestemmingen ieder met hun eigen unieke kenmerken. Het bereik is eindeloos, van jachtexpedities die de meest ontoegankelijke plekken op aarde ontdekken, tot extreme poolgebieden, of door Hang Son Doong ('s werelds grootste grottenstelsel in Vietnam), waarbij we de bergachtige bossen van gouden stompneusapen in Midden- en Zuidwest-China volgen, de bruine beer uit het verre oosten op het schiereiland Kamtsjatka in Rusland, of naar de safari's door de diverse ecosystemen in Afrika. Wat er ook op je reisbucketlist staat, we kunnen je meenemen naar het hart ervan.

Zooming on Tablet

Met nog zoveel natuurlijke schoonheid om te aanschouwen over de hele wereld, elk met prachtige bezienswaardigheden en dieren in het wild, is het niet eenvoudig om uit te filteren hoe je verantwoord naar deze bestemmingen kunt reizen, om nog maar te zwijgen van de logistiek en voorbereidingen die gepaard gaan met bestemmingen als deze. "Specialist" is tegenwoordig een vrij algemeen woord, touroperators zijn tegenwoordig niet meer zo specialistisch - meestal is het een A naar B-pakket met veel extra kosten. Wij zijn van mening dat onze op natuurbehoud gerichte benadering ongeëvenaard is in de branche.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Of het nu gaat om het fotograferen van ijsberen en beluga-walvissen in Manitoba, het volgen van de Kermode Bear in het hart van British Columbia, het volgen van de ongrijpbare Puma in Patagonië door het Torre del Paine National Park, een persoonlijke ontmoeting met de bedreigde gorilla's in Virunga National Park, de orang-oetan in Gunung Leuser National Park, of duiken door een onderwaterbos van kelp met zeeleeuwen en zeeotters in Monterey Bay. We ontwerpen elk van deze unieke routes die u onvergetelijke ontmoetingen met dieren in het wild zullen bezorgen.