top of page

Ocean Bottle

Ocean Bottle en Voyages & Journeys

Augustus-2022

Helaas vervuilt plastic onze wereldwijde oceanen in een ongelooflijk tempo, het behouden en beschermen van onze wereldwijde ecosystemen vormt de kern van ons ethos. Zoals je weet, verken je met Voyages & Journeys doelbewust, en door onze unieke avonturen kunnen we natuurbeschermingsprojecten over de hele wereld ondersteunen. Omdat iedereen recht heeft op een schoon en gezond milieu.

Zooming on Tablet

We zijn zo verheugd om onze samenwerking met Ocean Bottle aan te kondigen, een bedrijf dat een van de eerste echte oceaan impact oplossingen aanbiedt die direct beschikbaar is. Elke fles financiert de inzameling van 11,4 kg plastic of 1000 plastic flessen en voorkomt dat ze ooit onze blauwe wereld binnenkomen.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Zoals jullie van V&J gewend zijn, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe manieren om meer bewustzijn te creëren voor behoud en conservatie van onze ecosystemen. Vanwege de wederzijdse zorg en begrip die we met Ocean bottle hebben over de cruciale impact die plastic heeft op al het leven in onze oceanen. Hebben we besloten om samen te werken met Ocean bottle om hun circulaire oplossing op lange termijn voor de plasticcrisis te ondersteunen. Dit betekent dat elke reiziger die met V&J reist een op maat gemaakte V&J Ocean Bottle ontvangt, dus voordat je aan je volgende avontuur begint, maak je al een cruciale impact. De fles zelf is deels roestvrij staal en deels oceaan gebonden gerecycled plastic, het is gemaakt om een leven lang mee te gaan, het is gemakkelijk recyclebaar en maakt direct een positieve impact op het behoud van onze natuur.

Hoe werkt het? Plasticverzamelaars (lokale bewoners over de hele wereld) verzamelen plastic uit riviersystemen en langs de kustlijnen voordat het in de oceaan terechtkomt. Met het ingezamelde plastic gaan ze naar inzamelpunten waar ze de mogelijkheid hebben om hun plastic in te ruilen voor financiële steun, deze inzamelpunten ondersteunen hen om toegang te krijgen tot sociale voorzieningen zoals gezondheidszorg, collegegeld of financieel advies. Het ingezamelde plastic wordt op een duurzame manier ge-upcycled of mede verwerkt tot nieuwe producten, zoals de Ocean Bottle.

Zooming on Tablet

Het is altijd zo special om onze V&J Ocean Bottles te zien tijdens jullie reizen en avonturen. Zorg ervoor dat je een foto van je fles deelt en vergeet niet #TheOceanBottle of @oceanbottle en ons natuurlijk te taggen op je sociale media en help ons om zoveel mogelijk bewustzijn te creëren.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page