top of page

M.Y. Octopus

M.Y. Octopus

Oktober-2021

We zijn zo verheugd om aan te kondigen dat sinds haar lancering in 2003 het legendarische 126 meter lange megajacht Octopus beschikbaar is voor charter. Deze beproefde wereldontdekkingsreiziger is echt het meest ultieme in luxe avontuur, waardoor wij de meest doorgewinterde avontuurlijke dromen werkelijkheid kunnen maken.

Zooming on Tablet

Octopus is een van de meest gedurfde en vooruitstrevende exploratie jachten ooit gebouwd, omdat het een van 's werelds grootste jachten is, is dit echt een unieke kans om dit beest te ervaren in de meest ruige en uitzonderlijke omgevingen. Wat je wensen ook zijn, je vindt haar volledig uitgerust voor elke situatie waarin we haar in brengen. Van het enorme zwembad op het brugdek tot de fitnessruimte en het wellness centrum, de bioscoop, de bibliotheek, de observatielounge en het aquarium met glazen bodem, ongeacht de gelegenheid of uw inclinatie, u vindt het aan boord. Er is zelfs een volledig uitgerust duikcentrum met een hyperbare kamer, wetsuits en nitrox-mogelijkheden.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Voor de avontuurlijke en onverschrokken onder ons zijn er geen limieten. Met een romp van ijsklasse, twee helikopterplatforms, een enorme speelgoedlijst inclusief een inzeilgarage met zeven tenders, een duikboot en zelfs haar eigen jachthaven, is ze de perfecte uitvalsbasis om je uitgebreide land- en zee-avonturen te lanceren. Aan boord is wetenschap net zo belangrijk als luxe. In het verleden was ze een knooppunt voor oceanografische ontdekkingsreizigers die op zoek waren naar verloren scheepswrakken en maritieme artefacten.