top of page

Onbekende Helden

Onze Onbekende Helden

Mei-2022

Verken de wereld van V&J met een doel


Met Voyages & Journeys vormen de instandhouding en het behoud van onze dieren in het wild en hun ecosystemen de kern van elk avontuur en vakantie die we ontwerpen. Maar het beschermen van deze ecosystemen brengt huiveringwekkende kosten met zich mee, wist je dat wereldwijd meer dan 120 parkwachters elk jaar hun leven geven om onze wereldwijde biodiversiteit en dieren in het wild te beschermen.

Zooming on Tablet

Deze dappere parkwachters over de hele wereld worden geleid door echte leiders, helden en pioniers op het gebied van natuurbehoud, zoals Emmanuel de Merode van de Virunga Rangers, Sean Willmore van de The Thin Green Line Foundation, Angela Sheldrick van de Sheldrick Wildlife Trust, Leslie Howle van het Toucan Redding centrum in Costa Rica of het geweldige werk dat wordt gedaan door Titouan Bernicot met de Coral Gardeners op het eiland Mo'orea in Frans-Polynesië of Damien Mander met de International Anti-Poaching Foundation, dit zijn slechts enkele van waar wij onze passie voor bescherming van onze ecosystemen mee delen en steunen.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Door de unieke avonturen en reizen die wij ontwerpen, steun je deze geweldige organisaties en stichtingen en hun missie, terwijl je geniet van je vakantie, bieden we je ook de mogelijkheid om je bij deze organisaties in het veld aan te sluiten, hun dagelijkse activiteiten te ervaren en om te leren over hun uitdagingen en het belang van hun werk. Ga zij aan zij op pad met anti-stroperij- en K9-eenheden rond het Serengeti of Maasai Mara nationaal park, bezoek een van de meest baanbrekende organisaties voor natuurbescherming en rehabilitatie rond het Tsavo National Park in Kenia, waar u ontmoetingen met olifanten en neushoorns zult ervaren, sluit u aan bij het parkwachters en kom oog in oog te staan met berggorilla's in Rwanda, deze ervaringen zullen je perspectief op het leven voor altijd veranderen. Leer hoe deze organisaties de lokale gemeenschappen benaderen en hen leert over het belang van natuurbehoud en het behoud van de ecosystemen. Het is zo effectief dat stropers nu voor deze organisaties werken om de dieren in het wild en hun biodiversiteit te beschermen.

Nu zult u waarschijnlijk denken, maar hoe ondersteun ik deze geweldige organisaties door met V&J te reizen? — In de afgelopen jaren hebben onze oprichters Jasper en Vanessa een database opgebouwd en goede relaties opgebouwd met meer dan 40 NGO's, NPO's en lokale natuurbeschermingsprojecten over de hele wereld. 


Door de zorgvuldigheid die we hebben betracht, zijn we er zeker van dat de donatie goed wordt besteed. Wanneer we uw reisplanning afronden, combineren we de uitzonderlijke ervaringen die we hebben gecreëerd met lokale natuurbeschermingsprojecten, dit zal u een unieke inzicht en ervaring geven over de bestemming die u bezoekt + met uw bezoek steunt u rechtstreeks hun beschermingsproject, daarbovenop nemen we een percentage van onze marges en doneren dat direct aan het lokaal natuurbeschermingsproject die bezoekt of we doen de donatie aan een project dat het beste past bij het thema van je reis.

Zooming on Tablet

Dit proces voeren we samen met de klant en reisgezelschap in volledige transparantie uit. 

Ben je er klaar voor om de wereld van Voyages & Journeys doelgericht te verkennen?

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page