top of page

Portugal

Onze Wortels, Portugal

Mei-2021

Ontdek het elan van Portugal


“Portugal is nu al bijna 10 jaar mijn thuis en het is nog steeds erg moeilijk om de juiste woorden te vinden om Portugal te omschrijven, het is een bestemming waar authenticiteit, erfgoed en cultuur nog steeds in het middelpunt staan” - in Jasper Sigon zijn eigen woorden. Als je naar Portugal reist, denk je meteen aan de charmes van Lissabon, de geschiedenis van Porto of de gouden kustlijn van de Algarve. Na veel gereisd en begeleid te hebben door Portugal en haar eilanden, hebben we een ongeëvenaarde insider-toegang tot de meest buitengewone locaties en ervaringen opgebouwd die levenslange verhalen en herinneringen creëert.


Portugal heeft zo'n pure en buitengewone biodiversiteit van de Douro-vallei en nationale parken, de vulkanische archipel Azoren en Madeira. Naast de enorme mogelijkheden die Portugal te bieden heeft, hebben we ook het geluk een klein stukje Portugal te hebben verspreid over verschillende delen van de wereld waar nog steeds de Portugese taal wordt gesproken. Landen zoals São Tomé en Principe of Oost-Timor zijn zulke bijzondere bestemmingen, die exceptionele ervaringen bieden, onuitwisbare herinneringen en verhalen die nog jaren meegaan. Elke regio heeft een speciaal karakter, cuisine en tradities die soms meer dan 500 jaar teruggaan.


Voor elk type reiziger heeft Portugal een ongelooflijk scala aan opties voor onvergetelijke ervaringen, adembenemende accommodaties waarvan sommige verbonden zijn aan wereldberoemde golfbanen en culinaire ervaringen die tot de top van de wereld behoren. We hebben een aantal van onze eigen ervaringen op een rijtje gezet voor je volgende geweldige Portugese reis.

Zooming on Tablet

Op vakantie met de familie

Of je nu op zoek bent naar rust en afgelegen ligging in Alentejo, een prachtig strand in de Algarve waar je echt kunt terugtrekken en herladen of een magische plek in de berghelling nabij Serra de Estrela waar je in het midden van de natuur bevindt. Ik kan zeggen dat Portugal alle ingrediënten heeft om u een onvergetelijke familievakantie te bezorgen.


Avontuur

Portugal beheerd een ongelofelijk scala aan avontuurlijke ervaringen, beklim in de vroege uren de hoogste top van Portugal, Pico, en wees getuige van een van de mooiste zonsopkomsten, doe je hoofdlamp aan en verken de ondergrondse lavatunnels die grotendeels nog onontdekt zijn. Volg de Paiva wandelroute en steek de langste voetgangershangbrug ter wereld over, paragliden over de natuurlijke schoonheid van Sao Miguel en Kanyon langs de wilde kustlijnen of verken de magische onderwaterwereld die behoort tot een van de meest buitengewone duiklocaties ter wereld.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Culinair

Wist je dat Portugal 28 sterrenrestaurants heeft waarvan sommige genoteerd staan ​​in de top 50 van beste restaurants ter wereld, om nog maar te zwijgen van de kleine restaurants geleid door nieuwe en opkomende chef-koks die je stomverbaasd achterlaten, dit geldt ook voor de wijngaarden die merendeels nog zeer onbekend zijn als het gaat om hun druiven en terroirs. Wist je dat één van onze co-founders, Vanessa vroeger werkte bij een van de meest gerenommeerde wijngaarden in Portugal, ze was betrokken bij het mengen van de druiven en het verouderingsproces met beroemde wijnmakers. We kunnen echt zeggen dat als je de cultuur van Portugal echt wilt ervaren en leren kennen, het uitzonderlijke culinaire ervaringen inhoudt, Portugal zal je niet teleurstellen.

Golf

Als het op golf aankomt, behoort Portugal echt tot de beste golfbestemmingen ter wereld, met meer dan 70 golfbanen, het aangename klimaat, levendige kustdorpen en de hoogwaardige golfbanen, is het niet moeilijk te begrijpen waarom Portugal tot één van de beste golfbestemming behoort. Neem de lange iron op het fairway en vuur het langs banen die door de schaduwrijke valleien lopen en drapeer over de ruige hellingen die het moderne design in verbluffend rijke landschappen triomferen. Geniet van het wonderbaarlijke gebruik van het terrein omgeven door olijfbomen, kurkeiken, eucalyptus en open uitzicht op de bergen en kolkende oceanen.

Zooming on Tablet

Nog steeds op zoek naar inspiratie

De genoemde opties zijn slechts een momentopname van onze onbegrensde mogelijkheden en diensten in Portugal. Neem vandaag nog contact met ons op om ons volledige portfolio in detail te bespreken. We hebben een ongeëvenaard bereik, ervaringen en accommodaties op deze prachtige bestemming.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page