top of page

U-Boat Worx

U-Boat Worx

Juni-2022

Afgelopen november (2021) brachten wij een bezoek aan het hoofdkantoor van U-boat Worx in Breda, Nederland. Zoals jullie weten, is een groot deel van onze avonturen gepaard met de meest uitzonderlijke expeditie jachten naar de meest afgelegen bestemmingen over de hele wereld. Als officiële partner van U-boat Worx zijn wij in de gelegenheid om de meest moderne en geavanceerde duikboten op de markt aan te bieden tijdens jouw avontuur.

Zooming on Tablet

U-Boat Worx is zonder twijfel de pionier in elk aspect van onderwaterexploratie. Sinds de oprichting heeft U-Boat Worx de normen gedefinieerd om uitzonderlijke duikboten te creëren. Elke onderzeeër is handgemaakt en staat onder toezicht van hun eigen interne experts om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is. Het was de droom van Bert Houtman om duikboten te maken die de beste duikervaring bieden, een droom die is uitgekomen en uitmuntendheid blijft leveren.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Elke U-Boat Worx-onderzeeër is ontworpen om ongeëvenaard comfort, ruimte en stijl te bieden. Al hun onderzeeërs hebben maximale been en hoofdruimte, terwijl het totale gewicht en de afmetingen tot een minimum worden beperkt. Deze combinatie zorgt voor de ultieme duikervaring. Toen wij aan boord stapte in één van hun Cruise Subs in hun productielijn, merkte wij direct het gemak van het in- en uitstappen. Wij werden daarna begeleid in een van de acrylrompen - vergeet niet dat in dit model 9 passagiers passen inclusief de piloot - het heldere zicht was echt indrukwekkend, vanwege de strategische plaatsing van alle apparatuur en componenten met de combinatie van de efficiënte airconditioning voor comfort en de surround-muziek transformeert deze ervaring in een 360º live-theater.

Volledige flexibiliteit en omnidirectionele beweging zijn de kenmerken van U-Boat Worx duikboten. Ze zijn echt ideaal voor wrakduiken en het ontdekken van de meest uitdagende wateren. Hun duikboten zijn ontworpen met intelligente boegschroefconfiguraties om de manoeuvreerbaarheid met maximale capaciteit te optimaliseren. Geavanceerde Computational Fluid Dynamics wordt gebruikt om de romp te stroomlijnen om de efficiëntie te maximaliseren en de weerstand te verminderen, waardoor de juiste vermogensinstellingen worden verkregen om alle omstandigheden van getij en stroming tegen te gaan.

Zooming on Tablet

Wat ze nog indrukwekkender maakt, is dat hun duikboten minimaal 8 duiken per dag kunnen maken zonder bij te vullen, en sommige modellen kunnen tot 12 duiken maken zonder bij te vullen. Dankzij hun overvloedige zuurstofcapaciteit en grote koolstofdioxidefilters en batterijsystemen met hoge capaciteit kunnen ze tot 18 uur werken. Om tijdens uw V&J jacht expeditie een duikboot tot uw beschikking te hebben is onmisbaar. Met een duikboot aan boord zorgen we ervoor dat we de vaarroute langs adembenemende duikplekken ontwerpen zodat je magische momenten kunt beleven tijdens het verkennen van de onderwaterwereld.


Wij willen Eckly Hendriks (U-Boat Worx International Sales Manager) bedanken voor het warme welkom en de kennismaking met U-boat Worx.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page