top of page

U-Boat Worx

U-Boat Worx

Juni-2022

Afgelopen november (2021) brachten wij een bezoek aan het hoofdkantoor van U-boat Worx in Breda, Nederland. Zoals jullie weten, is een groot deel van onze avonturen gepaard met de meest uitzonderlijke expeditie jachten naar de meest afgelegen bestemmingen over de hele wereld. Als officiële partner van U-boat Worx zijn wij in de gelegenheid om de meest moderne en geavanceerde duikboten op de markt aan te bieden tijdens jouw avontuur.

Zooming on Tablet

U-Boat Worx is zonder twijfel de pionier in elk aspect van onderwaterexploratie. Sinds de oprichting heeft U-Boat Worx de normen gedefinieerd om uitzonderlijke duikboten te creëren. Elke onderzeeër is handgemaakt en staat onder toezicht van hun eigen interne experts om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is. Het was de droom van Bert Houtman om duikboten te maken die de beste duikervaring bieden, een droom die is uitgekomen en uitmuntendheid blijft leveren.

Zooming on Tablet
Zooming on Tablet
Zooming on Tablet

Elke U-Boat Worx-onderzeeër is ontworpen om ongeëvenaard comfort, ruimte en stijl te bieden. Al hun onderzeeërs hebben maximale been en hoofdruimte, terwijl het totale gewicht en de afmetingen tot een minimum worden beperkt. Deze combinatie zorgt voor de ultieme duikervaring. Toen wij aan boord stapte in één van hun Cruise Subs in hun productielijn, merkte wij direct het gemak van het in- en uitstappen. Wij werden daarna begeleid in een van de acrylrompen - vergeet niet dat in dit model 9 passagiers passen inclusief de piloot - het heldere zicht was echt indrukwekkend, vanwege de strategische plaatsing van alle apparatuur en componenten met de combinatie van de efficiënte airconditioning voor comfort en de surround-muziek transformeert deze ervaring in een 360º live-theater.