top of page

Akiko

Yacht, People Icon.png

Gasten:
10

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar: 2007
Refit: 2016

Ruler.png

Lengte:
34m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
5

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
6

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€92.000/week

Een echt geschenk is te ontsnappen van de wereld drukte en om te genieten van een ontdekkingsreis met vrienden en familie.


Met gladde en sterke exterieurlijnen is dit prachtige superjacht gemaakt om te verkennen. Dit op maat gemaakte expeditie jacht heeft een geavanceerd exterieurontwerp en engineering door Gregory Marshall. De ruime woonruimtes zijn elk ingericht met prachtige interieurstukken, omgeven door ramen die van de grond naar plafond hoogte zijn, accentueren de warme kleuren van Australië op het interieur dat zowel opvallend modern als uitnodigend luxueus is. Een royale eigenaarssuite strekt zich uit over het hoofddek en vier gastenhutten maken de accommodatie compleet, met ruimte voor 10 gasten in levendige, individuele ruimtes.


Akiko is veelzijdig genoeg om kleine baaien binnen te gaan, en voor anker te gaan achter de koraalatollen of om te vissen op onderzeese riffen. Met een privé kok aan boord die een menu bereidt dat is ontworpen rond jouw smaakpapillen, en vijf extra bemanningsleden om aan al uw wensen te voldoen, biedt Akiko de mogelijkheid om te genieten van tijd die je doorbrengt met degenen van wie u het meest houdt. Aan boord tenders, jetski's, kajaks, stand-up paddelboorden en met een duikmeester aan boord en duikuitrusting zal dat allemaal bijdragen aan de onvergetelijke ervaring.

Akiko, Highlight 01.jpg

Duikuitrusting

Met professionele duikuitrusting aan boord en de nodige voorzieningen, kun je duiken op de meest afgelegen locaties.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x 7.5m Smuggler RIB Tender

2x 5.5m Barra Boat

1x 10m Naiad RIB

1x 3 Pax Wave Runner

1x Kayak

2x SUP Boards

2x Apollo AV-2 Evolution Scooters

Extensive Fishing and Spearfishing Gear

Gym Equipment

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page