top of page

The Beast

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2019

Ruler.png

Lengte:
39.2m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
5

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
9

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€169.000/week

Geïnspireerd door militaire schepen, maar onbeschaamd luxueus van binnen en van buiten, is The Beast robuust, ruig en onbevreesd gebouwd voor avontuur. The Beast is een verbluffende 39 meter lange expeditie catamaran die ongeëvenaard is in haar klasse.


The Beast, opgeleverd in 2019, is het grootste en meest ambitieuze nieuwbouwproject in de Stille Zuidzee. Ze kan je meenemen naar de meest afgelegen eilanden waar maar weinig andere schepen kunnen komen, om de natuurlijke wereld van dichtbij te ervaren. Ze is bevoorraad met haar eigen op maat gemaakte vistender en amfibische tender, dus als u op zoek bent naar avontuur, is er geen beter schip om te charteren. Ze is ontworpen als een verkenningsvaartuig met camouflage in militaire stijl, wat haar zowel onderscheidend als moeilijk te zien van ver maakt.


Na uw vissessies, land/ oceaan expedities verzamelt u zich rond het zonnedek, neem plaats aan de bar en geniet u van uw cocktail terwijl de chef-kok uw vangst van de dag bereidt op de Teppanyaki Grill. De buitenruimtes van dit schip omvatten een prachtige beschutte eethoek op het bovendek en een beschut achterdek, perfect om te ontspannen na een dag vol avontuur. The Beast beschikt ook over een groot kantoor en studioruimte, perfect voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe plek om "vanuit huis" te werken. Ze is echt ontworpen voor functionaliteit op verschillende niveaus en biedt plaats voor rust en privacy, zelfs als er een vol huis aan boord is.


Binnenin heeft ze een cool, eigentijds ontspannen interieur met grijstinten en eikenhouten accenten die worden gecompenseerd door kleurrijke kunstwerken. Er valt royaal natuurlijk licht in alle gastenruimtes om een spectaculair uitzicht te creëren. Het brugdek heeft een medialounge waar we u de beelden van de actie van de dag kunnen laten zien. Haar ruige buitenkant biedt high-end interieurs met ontspannen lounges en stijlvolle slaapkamers die tot in het kleinste detail zijn overwogen.


The Beast is niet zomaar een luxe charterjacht met negen bemanningsleden. Dit is een jacht met een dorst naar spanning, een honger naar actie en avontuur. Als dat klinkt als iets dat je nodig hebt in je leven, neem dan contact met ons op.

Akiko, Highlight 01.jpg

The Baby Beast

Een volledig op maat gemaakte 13 meter lange sportvistender, of u nu op een dagtocht of een overnachting gaat, eropuit gaat op een ontdekking tocht, de baby Beast biedt alles wat je nodig hebt.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x 13m Sports Fishing Tender

12x Diving Sets

2x Double Kayaks

1x 9.3m Amphibious Tender

2x SUP Boards

1x 4.5m Zodiac

4x Single Kayaks

1x Schiller Bike

Fishing Gear

Snorkelling Gear

Water-Skis

Wake Board

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page