top of page

Big Fish

Yacht, People Icon.png

Gasten:
10

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2010

Ruler.png

Lengte:
45m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
5

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
10

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€160.000/week

Een ontdekkingsjacht dat echt is gebouwd en ontworpen om je naar de meest afgelegen plaatsen op aarde mee te nemen, Big Fish voelt zich net zo thuis in de Arctische Noordoostpassage als in het Caribisch gebied. Gedefinieerd door haar moderne styling en hoge standaard van luxe en comfort is ze ook een echte ontdekkingsreiziger met de meest hoge technische innovaties.


De kamerhoge ramen en grote open ruimtes zorgden voor een natuurlijk lichtspektakel. Tijdloze styling, mooie meubels en weelderige zitgelegenheid creëren overal een elegante en comfortabele sfeer. De suite op het brugdek heeft 180º vrij uitzicht door massieve zij- en achterwaarts gerichte ramen die ook openen naar een privédek. Ongeacht waar je ook aan boord bevindt, je kunt vanuit de salon van hetzelfde prachtige uitzicht genieten als dat vanuit de eetzaal.


Gebouwd met een stalen romp en aluminium bovenbouw. Dit op maat gemaakte waterverplaatsingsjacht is uitgerust met een ultramodern stabilisatiesysteem dat het rolbewegingseffect vermindert en resulteert in een soepelere, plezierigere vaarervaring. Ze is voorzien van 'ankerstabilisatoren' die bij nul snelheid werken om het comfort aan boord voor anker en op ruw water te vergroten.


Bij de bouw van dit prachtige jacht hebben ze enorm veel tijd besteed aan het verminderen van de impact op het milieu en het energieverbruik. Dat heeft haar tot een van de meest luxueuze, innovatieve, ECO en chartervriendelijke expeditie schepen op de markt gemaakt. Zo maakt de verlichting door het hele schip gebruik van LED-technologie en worden de uitlaatsystemen gebruikt om water te verwarmen. Efficiëntie gecombineerd met een brandstofcapaciteit van 96.000 liter zorgt voor een bereik van 10.000 zeemijl.

Akiko, Highlight 01.jpg

PADI

Big Fish heeft een uitgebreide duikopstelling, waaronder een decompressiekamer, een op maat gemaakte tender van 7,9 m en ultramoderne duikuitrusting met heftassen en apparatuur voor onderwaterfotografie.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x 7.8m Custom M&W Tender

10x Sets of Dive Gear

1x 4.2m Explorer RIB

2x Wake Boards

1x Kneeboard

6x Kayaks

2x Windsurfers

3x Kite Board Sets

5x Paddle Boards

3x SeaDoo Jetskis GTI130

Water Ski Gear

Snorkelling Gear

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page