top of page

Blue de Nîmes

Yacht, People Icon.png

Gasten:
28

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar: 1980
Refit: 2020

Ruler.png

Lengte:
72.25m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
13

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
23

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€430.000/week

Als je op zoek bent naar een jacht dat geschikt is voor een grote groep vrienden en familie met een traditioneel design met uitzonderlijke faciliteiten, dan is Blue de Nîmes misschien wel het perfecte jachtcharter.


Na een vierjarige vernieuwing in 2020 te hebben voltooid, heeft Blue de Nîmes eindelijk een 20-jarige ambitie verwezenlijkt om te transformeren van een demagnetiseren schip van de Britse marine naar een lange afstand cruiser, met het hoogste niveau van luxe en vaarcomfort dat je van een schip van dit kaliber mag verwachten. Ze biedt plaats aan maar liefst 28 gasten in 13 hutten, waaronder een mastersuite met volledige lichtbundel op het bovendek vooraan met een emperor size bed, zijn en haar badkamers en zijn en haar inloopkasten. De rest van het gastenverblijf bestaat uit twee VIP-hutten op het hoofddek en zes tweepersoonshutten, twee driepersoonskamers en twee tweepersoonshutten op het benedendek. Er is ook ruimte voor 23 bemanningsleden aan boord, waardoor jij en jouw gasten tijdens jouw chartervakantie eersteklas service krijgen.


Binnen geven de houten panelen en houten vloeren, geaccentueerd met crèmekleurige meubels, een rustgevende koloniale stijl. De gasten kunnen genieten van de sauna, de massageruimte en de fitnessruimte op het brugdek. Er is een schaduwrijke lounge en eetkamer op het grote achterdek, terwijl het grote zonnedek twee grote jacuzzi's naast elkaar heeft, zodat niemand iets hoeft te missen, een bar en veel ligstoelen.


Op Blue de Nîmes kunt je gebruik maken van maar liefst vier tenders, waarvan er twee toegankelijk zijn vanaf het neerklapbare zee terras aan bakboordzijde. Naast de uitgebreide lijst met waterspeelgoed - inclusief SeaDoo’s, kano's en duikuitrusting - is er het zwemplatform, groot genoeg voor een paar ligstoelen voor dat echte gevoel van sereniteit op het water.

Akiko, Highlight 01.jpg

Elegant interieur

Tijdens de vierjarige vernieuwing heeft de eigenaar de oorspronkelijke interieurontwerper van het jacht, Pier Vittorio Cerruti opnieuw erbij betrokken om de tijdloze elegantie van Blue de Nîmes te behouden.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

2x 9.15m F28 Solemar Tenders

1x 10.30m Fishing & Diving Tender

1x 10.30 Beach Landing Tender

1x 4.60m Tender Master

3x Seadoo Waverunners

1x Superjet Jetski

2x Rigid Kayaks

1x 4.2m Laser Sailing Boat

Professional Diving Gear

RDV Equipment

Windsurf Equipment

Towables & Inflatables

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page